Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fifi

Bryvecir,
    jsem jakasi placata. Nenavidena zmena casu, uplnek (a ze dneska teda krasne sajni) a alergie, dobry kombi. Este hnuty zada, neb jsem pomahala kamosce a odvazela ji s rozbitou troubou do sbernyho dvora. Svine tezka. Trouba jako.

Mayo
    Jsem si zrovna vcera cetla zapis na CMKU a rikala jsem si, ze to u spicu teda zajimave vyresili…
    Jo, co vase novy slepice, zabydleny? Tu kousek od nas ptaci chripka radi, uz i hlasili obecnim rozhlasem, at si malochovatele drubez zaviraj. Potvora jeste takovahle, kazdorocni tady.

Cajdo
    Normal bych brala Feri na kratsi vychazky, kdyz se nikde nenamoci nebo nezmokne, tak by to melo bejt v pohode. Pokud teda nepotkate zase toho nevychovanyho pejsanka. 🙁
    Krasny pocteni, huraa, Cajda courala krasnou prirodou, kochala se. A fotos – covece, ty „prvosenky“ vypadaji spis jak nejaka masozrava kyticka. 😀 Cervenej vetrelec zase jake sametka, ale ty bejvaj na podzim a jsou pidimidi – co to je za pabouka?

Kachna
    a není už děda očkovanej? Pak bych to chápala.
    Ja teda ani tak. I pres ockovani to lze chytit. Je to blby, ale holt oslavy by ted bejt nemely. Z Brna na Kladno by se ted opravdu jezdit na oslavu nemelo. Edit – protoze co ti prislusnici rodiny, kteri se tam protnou, neockovani?

RUMICKU, HOSICKU!!!
    Vsecko nejlepsi dodatecne preju, sedmicka je stastny cislo! Ale ty ses stastnej pejsek vlastne porad, nepotrebujes este neco slavit. Neb ty slavis kazdej den, vid. Tak at te Taliprdka netejra, Mouses nefackuje, zdravicko slouzi a panickove jsou na tebe hodni! 🙂 Pac a blemc! :*

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 8 měsíci uživatelem Fifi.