Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Milena
Dekuju:) to me moc tesi 🙂
ke svacine to u me neni nic zajimavyho, vetsinou nosim namazany toustovy chleby. To mivam jako vzacnost jen na vylety, kvuli cene 😀 takze 5ks tousto chlebu (cele baleni ma 10 platku) – daji se opect trosku na panvicce bez toustovace, se sunkou a k tomu mivam ovesny flapjack, nebo nejakou tycinku proteinovou a zapijim zatim jeste horkym cajem 🙂
O stepanovi slysim prvne od vas, musela sem si ho vygooglit, ale podle obliceje jsem ho asi nekdy uz zahlidla
a dnesni ranni vychazka bez ferinky, ktera se teda uspesne hoji a zda se, ze je OK a hrozne se rano chystala se mnou ven.
Jak dlouho asi po tom pokousani by nemela chodit ven? (jako vycurat jo, ale nechodime vubec jinak).
jo a kdyz pridavam ranni fotky tak to sem myslela ze nekoho strelim, chlapek v dodavce psa na flexine, ja je videla z dalky jak se pes zastavil a az kdyz ho mel mezi kolama tak skubnuti autem jak zastavil na doraz… ja chapu, ze treba nekdo neni uplne pohyblivej, jeste pochopim ruku s voditkem z okynka, ale privazanou flexinu na narazniku je snad aby toho majitele nekdo prejel…