Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Petrs01-v Rájci dělali vlečku z jater-do ponožky játra a tahat na stopě za sebou,boty jsem si mazala salámem…
    no,já to myslím tak,že když ba na mě pes vylítnul-
    tak znova-na mě když Žeryk vylítbul,tak jsem pak vc určitých situacích byla už dopředu v nervu,příklad
    vím,že je je nerrvák v té posteli,v noci tam s náma není,ve dne chci aby tam s náma občas byl,přitulenej-prosím tě ted to napíšu STRAŠNĚ POLIDŠTĚNĚ-TAK TO TAK NEBER!!!!!!!prostě chci aby tam s náma odpo chvilku byl,když se třeba díváme na pohádku a tak,aby nebyl furt odstrčenej vedle-v noci za náma nechodí,je vedle na pelíšku,prostě aby viděl,že je taky náš….
    no,ale už v té posteli nejsu tak v klidu,jak kdyby tam nebyl,prostě jen proto,né že bych se ho bála-a jo,bála jsem se ho dřív to asi jo,ze začátku
    ale už jen protože,že dřímu u pohdky,knížky,a najednou se divně pohnu a on vylítne-ne jako po mě,ze zavrčením naštvaně vylítne pryč,a zuřící odchází
    se vždycky tak leknu,že by mě kleplo:D
    a jasně můžu to udělat tak,že do pstele s náma nebude moct nikdy,ale jak říkám,chci aby tam chvilku taky s náma byl-prostě takový to-a dem po obědě na pohádku
    a nebo u česání-stříhání
    ve čtvrtek,že mu srovnám ty hrozný zuby strojkem,vím,že na něj u toho nemůžu chytnout a otočit,posadit,natočit si krk a tak,že si musím vystačit s povelama posun se,ustup,otoč se a čekej,no jo no
    to by nevadilo,ale celej Žeryk hotovej,ale když jsem chtěla udělat stranu krku a plece,tak ten krk furt stáčel k té straně co jsem potřebovala ostříhat,u normálního psa bych ho čapla za krk,pootočila šmik,šmik a je to
    u něj jsem se to snažila furt nějak posunovat,pootáčet,povelovat…
    pak už oba nervní,tak jsem mu vrazila koš,chytla koš posunula si ho kousek,šmik,šnik,ale…
    už je to o tom-hele nevěřím ti,du si radši pro náhubek…,
    jako nevyjel nic,ale riskovat to bez koše nebudu…