Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem na chvilililiiiiiinkůůůů tady a pak zase zmizím a páč mám co?? Mám co??? mám dovolenou, tak tu asi moc nebudu, protože budu bud venku, nebo na stavbě, nebo budu pít kafe, nebo budu pít prosečko nebo tak nějak podobně. ale budu se snažit aspoń trošku.
nestihnu vás stoprocentně dočíst a tak doufám, že není žádná další katastrofa, než s chuderou Ferinkou ? A hojí se dobře Ferinka?
Jen, než zasejc zmizím, protože v jednu valím domůůů, jsem chtěla napsat důležitou věc vzkaz pro Zlatku
Zlatko – já se hluboce stydím, že jsem se tak hloupě a ublíženecky litovala. Po přečtení toho, co Tě potkalo, bych si nafackovala a moc a moc doufám, že je někde za rohem zlepšení Tvojí situace a bez patosu a všeho okolo říkám, že neskutečně obdivuju Tvou sílu, s jakou se tomu stavíš. A za to, nezasloužíš žádnou medajli, žádnou pochvalu před nastoupenou jednotkou, za to zasloužíš, aby se někdo někde díval a podal Ti pomocnou ruku. A já, až budu někde venku, budu tam někam posílat velkou prosbu o podporu.
doufám, že Tu nezlobíte??