Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

tož včera ranní-napíct+naházet pečivo,od sedmi na kase
    ve 2 vypadnout+teda i nakoupit
    ve 3jsme dojeli dom s Martinem,byl v lráci,měli tam vykládání o bezpečnosti,podepsat smlouvu a tak,dnes normálně dělá už
    já vyběhla včera hned po práci chvilku ze psama na zahradu,aby se provenčily,proběhli-puštění na dvůr funguje tak,že se vyčurají a jdou dom
    po obědě jsme si daly chvilku šlofíka,pak jsem s něma šla na vycházku,což byl horor,jsem měla šíleně namožený stehna z práce,
    tak kousek ke křížku,kousek k lípě,pak jsem jen zaházela hračku a dom,
    doma jsme si večer daly boží kreslenou pohádku od Čapka vykládanou Hegrem-vím,že se to píše jinak,nevím jak
    strašně roztomilá pohádka,ze strašně zajimavým koncem-o Lotrandovi,bez Zubejdy,na konci skončil jako výběrčí elektřiny….
    včera ráno jsem akčně stihla umýt wc,koupelku,vyvenčit psy,nachystat si sváču a jít do práce,odpo zametl Martin,oběd a tak chystal Martin
    dnes mám volno
    su sedřenější,než kdybych šla do práce,protože su debil…..:D
    to máme-hurá venku hezky,rychle požehlit věci z úterka-to jak to Martin pověsil fakt mazec-to by nestačilo je složit….
    dát prát pračku věcí z práce+domácích a ze psama
    dem k lípě,kousek po lese,a od hájenky dom
    Dafi se jaksi táhla,tak nic,nebudu ju přemlouvat,dýl jsme venku byly,proběhlí jsou dem dom,
    na terase hezky,slunko valilo,tak jsem Žerykovi přistřihla ocásek a srovnala strojkem ty zuby,co je měl po té co jsem ho šmikala večer za šera…
    vyčesat,zamést terasu+vykartáčovat pelechy,dát je větrat a zamést doma-bordel,jak kdyby se nezametalo rok….
    a ne včera odpo…
    pověsit prádlo,dát dělat oběd,dát prát pračku,
    pověsit prádlo,udělat nádobí a zjistit ,že su tak blbá,že peru výcvikovou vestu ze zbytkem pamlsků,vyházet vypraný pamsky,vypláchnout kapsu a dát znova prát vestu,+deku a předložku k vaně,mezitím psi venku,občas šli dom
    Dafi ve svetru,chovala se s máti,pak se slunila,Žeryk zaházet hračku,slunit…
    pak hledám Dafinu,zjistím,že je zavřená pro změnu u pračky…
    narvu je do postele,
    dělám brambory a peču kuře se zeleninou-nikdy jsem to nedělala tak su zvědavá jaký to bude
    pro jistotu jsem si před obědem dala čokoládu…
    jestli přežiju oběd,pověsím prádlo,vytřu…
    a už nebudu doufám nic dělat…
    Kachna-paráda-konenečně máš i hezky na to být venku!
    o víkendu bylo tak hnusně,že mě ani nemrzelo,že se nemůže nikam na výlet,dala jsem delší vycházky a dom…
    ted mám volno,je hezky,ale Martin už v práci-tak smolíček pacholíček….
    zase si 2 krát denně dám stejný trasy a pak mě s toho švihne….
    Z-jo ochlázení vím,ale pak už má být teplo,už jsem máti hlásila,že jí po neděli otrimuju Mxe,
    svý pséky už mám hotový tak ještě zbývá on-bože nehce se mi-je to dřina,dlouho to trvá,a ke všemu mu děsně smrdí z pusy-hakt horor,má děsnej kámen…
    pěkný fotečky,jak spinkáze čmelákem,roztomilouš jedn!
    Denny-ano je venku skvosntně,vůbec se mi nechtělo dom……
    Černjčaj-a kde budeš capat o víkendu?
    to je dobře,že je Feri lepší!!!
    tady valí jakýsi žlutý kvítí,v lese konvalinky…