Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak já včera ranní vycházka s kamoškou a s basendžíkem
ke křížku,dolů mezi polama,okruh kolem ohrad a odrybníčku dědinou dom
Dafča je nehoráznej malej hajzlík:-)
říkám ji na-a ona se mrkla na mě-a pak na kamošku a na mě-a evidentně zvažovala kdo má lepší pamlsek!!!zmlátím ju zmetka jednoho rozmazlenýho!
pak jsem proležela dopo
a odpo od jedné do desíti do noci-večer hromadu uklízech úkolů+napsat datumy na hromadu žvýkaček a podobný srandy…,no hodný pan vedoucí mě zavezl dom-zas mám hodinu navíc…
a doma překvápko
Martin je natvrdlej takže 100krát opakovat-nenechávej nic na stole Dafča všecko sežere-je marý,že…
na stole byla dopo miska ze 4 bonbonama s bombošky
v půl jedenácté v noci byly bonbony 2-ale drobky byly na křesle+pohovce….,
su dlouholetý kynolog,že….
takže nastal výslech-Martine!!!kolikrát jsem ti říkala,že nemá být nic na stole???
no kolikrát?no takže co?tak se nediv!!!
načež jsem se dozvěděla,že psi v půl jedenácté v noci ještě nejedli,protože si Martin háže venku s Žerykem….
tak jsem pochválila Dafinku,že se chudák hladová o sebe umí postarat,a jídlo si zajistí….
jsem dlouholetý kynolog s nevychovaným psem,který leze na stůl,musím mít tudíž vychovám zbytek rodiny,aby na stole nic nenechávala!!!
prostě v rodině musí někdo poslouchat-bud pes,nebo lidi:D:D:D
dnes jsem brzo ráno zašla ze psy na vycházku kratší+trošku pocvičit apak 9a plhodiny na kase z 5minutama přestávky…-děs běs-už jsem toho měla dost
pak pro mě dojel Martin
já si dala ze psy večerní vycházku mezi polama+jsem Žerykovi našlápla čucháci čtverečk,a Dafina netradičně nosila hračkiu-i víckrát ne 3 krát po sobě heč!!!
asi 7mkrát celkem….
no a zítra ranní
a Martin jede též do práce,tak snad bude vše v pohodě u něj…
Fifi-gratuluji ke štěnátku věkovitýmu!!!