Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak jsem skazila Dafi zas neděli-po večerní vycházce jsem se rozhodla ji co nejvíc dotrimovat,jako není to jak od profíka,a ještě tím,jak nosí bundu tak ji plstnatí srst pod náprsenkou,pod pažema,takže dotrimovat zbytek psa-zbývá ždibíček chlupů na krku,a stehnech,tam jí to moc nepouští,
přistřihla jsem ofinu tak ji chvílu uvidím oči,
vykartáčovaná,projetá pořádně hrabičkama,vyčesaná, a naštvaná-udobřuju pečeným masem,sýrem a paprikou,hlavu a uši s náprsenkou s nástavecm,at není úplně dohola,v týdnu zarovnám Žerykovi ty zuby co jsem na něm vytvořila,dnes jsem mu jen šmikla ofinku a šmitec-po 2 sklinkcá morani bych mu nerada ušmikla hlavu….
no,ted ošmikám ofinu sobě,což bude prča….
dopo jsem v zájmu zahřátí-furt mě byla zima-tak na zahřátí jsem umyla venkvní dveře+od obýváku,koupelky,wc,a chodby+v ložnici jsem udělala leštěnkou nábytek,a vedle v obýváku krom stěny taky,zahřála jsem se,a zase mě bolí záda…
tož nic,ostříhám si ofinu,možná si nevypíchnu oko…
Martin zase trůní s Žerykem na terase…
Petrs01-no,já celkem závidím lidem,co si vystačí sami,nebo ze psama,+s rodinou
protože mě se takhle furt stýská po kamoškách v BK,mám tam ten svůj čtyřlístek-se mnou teda-teda on není v BK,tam se scházíme,vlastně bydlíme všichni jinde,ale 4 krát do roka narozky+v létě třeba,do toho má druhá mamka+kamoška ze cvičáku+švagrová….
prostě jsem tam x let měla partu ze cvičáku,+kamošky mimo cvičák
a tady mám kamošku v knize,s tou se díky pandemii nevidíme…
+s basendžim
nějak jsem na to byla zvyklá z domu-kde máti xxx kamošek,furt nějaký návštěvy
třeba Martin se s kamošema vídá jen v hospodě,jinak vůbec….
no a tatka měl kamarády,ze kterýma hodně dělal turistiku
máti Martinova si hodně vystačí sama s knížkama,,zahradou…
kdežto Martinův otec doted učí,a je dost rád mezi lidima,furt někde trajdá,dřív hrával s tou kapelou 2krát v týdnu na pivo….
Fifi-tak já nemám nic proti tomu,ldyž jde chlap jednou týdně na pivo….
si myslím,že každej potřebuje někam vypadnout,
blbý je,že můj Martin chodil denně chvílu po práci-protože se musel po práci odreagovat,pak v pátek-protže konec týdne
občas o víkkendu-protože hraje kometa….
ted vysedává na erase
navlikkne se,2 hodiny tam sedí,půl hodiny hází Žerykovi hračku,pak dotáhne Žeryka dom,kde Žeryk brečí,celou dobu,co je Martin na terase,že chce házet hračku…božíí….
já si myslím,že je dobrý občas vypadnout z domu/z práce
bud na jedno,nebo za nějakým koníčkem….
ale nic se nemá přehánět….