Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Peknej vecir vespolek,
skoda, mraziky povolily a uz tu prsi, to zase bude bahno, hnus. Hnusak je i Troldak, prasak jeden dneska zase sezral mys – teda jen pulku, kdyz jsem zarvala, tak druhou flusnul…
Z
Ty mas krasny jmeno, diky za odtajneni. 🙂 Premejslim, ze vlastne zadnou Zlatku osobne neznam, asi vas neni moc. Fuj ten symdrom, pani, nemate to lehky. 🙁 Canis a felisterapeuty mas teda ale radny! Jak si smatra do kelimku, fajnsmekr. 🙂
Cajdo
Se neomlouvej, jsem si jen rikala, esli si ok, kdyz tlf nedostupnej. Zazitek se samikem a Ferisakem – se holt stane. Na noseni kosiku byh se vyprdla, kdyz ji mas na voditku. Navic by se mohla, nedejboze, pripadnymu agresorovi i nejak branit sama… A ze vyjela, se ji nediv, kdy naposled potkala nejakyho psa na blizko? Nebo by vyjela i tak, k princeznam se necucha. Hlavne, ze to dobre dopadlo a zadny zraneni, panicka si snad stene priste lip ohlida.
Petrs
že mu to za ty kecy a výčitky nestojí
To znam od nasich, mama je pomerne velka velitelka, ale tata si to vybojoval. 🙂 I tak, kdyz chodil jen 1x tydne s kamosema do hospody na par piv (dokud to slo), tak ona dycky nasrata, ze sel „zase s tema zmr.ama do pajzlu“. Rict ji, ze to je jednou za tejden a neni to nic hroznyho, tak jsem byla za spatnou ja. 😀 Doma by mel sedet!