Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
nemá žádný kamarády
Mirko, já jsem teda nikdy moc kamarády neměla a pak jsem je nechala 250km v KM. V Praze se bavím s pár psíma lidma, ale je to taková ta klasika „včera bylo hezky“ a pár lidí přes bazén, to jsou ale hlavně Petrovi kamarádi. A mám tu bráchu, ale to je něco jiného.
Peťan sice kamarády má, ale ne tím způsobem, že by spolu potřebovali 2x týdně sedět u piva. Takže kolem a kolem, my jsme většinou spolu, já co jsem teď na houmu, tak vlastně s nikým jiným snad ani nemluvím, ale ono nám to v podstatě i vyhovuje. Ač rádi odpískáme závody s tisícovkou dětí, stejně tak rádi zalezeme sami dva někam do lesa a když pár dní nepotkáme člověka, zlobit se nebudem. Aktuálně teda nemůžeme ani jedno a to nás štve, ale jeden s druhým naštěstí fungujeme dobře.
A není to o tom, že by někdo někoho nepustil. Ale výmluva je to dobrá, stejně jako já se s oblibou vymlouvám na psy. Ale existuje to – právě jeden z bazénových kamarádů po svatbě najednou horko těžko prosazoval i ten bazén, co má dítě tak nechodí na závody, do hospody po bazéně už jej ostatní taky nedostanou… že mu to za ty kecy a výčitky nestojí 🙁