Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Černejčaj-tak já to chápu,i vím,že chodíš tam kde moc nikdo nechodí a tak
    však jsem psala,že ho prostě můžeš mít u sebe pro jistotu

Z-tak jako mě psi poslouchají,ono po letech v pajskařině by bylo blbý,kdyby neposlouchli a nic neuměli,pochopitelně na Petru to nemám a na Petrs01 taky ne-to už je na mě tak jako vysoká škola
    i když dřív jsem měla třeba Killy i Gera ve městě vycvičený tak,že mohli všude bez vodítka,i tak chodily,nikoho a ničeho si nevšímaly-ale taky chodily 2krát týdně na cvičák,několikrát týdně ven s kamarádkama ze psama velkýma,byly zvyklý na psi na město,jezdily se mnou na výlety,chodily do restaurací,knihovny…
    ted tím,že bydlíme skoro na konci světa-hahaha-protože tu končí silnice a je tu točna a autobusy se musí vracet:D,tak kdybych nebrala pséky do města-Bučovice,+Dafi každý měsíc na výlety do BK,+občas výlkety,tak by z nich byly s prominutím paka,
    rodiče Martina chodí ze psama jen bránou dozadu -pole les-3trasy furt dokola-necvičí,nevychovávají,vycházky odvodí na flexinách…
    Betty-jsem od štěněte cvičila já,takže mě na vycházce-krom zvěře respektuje-to stejný Max-Betynky syn,ale taky jsem je tahala do Bučovic+do dědiny,aby občas viděly lidi,auta,psy…
    jinak když jsem se nastěhoval,meěli rodiče 11letýho Bobše-Bobeš vyjížděl po psech,dětech,lidech,autech,všem,rodiče s ním chodily na flexině,ppořídily Betty
    a jaký bylo moje překvapení,když jsem Bobše pustila-pracovala jsem na přivolání,pamlsky a Bobeš si chodil po třech metrech bez povelu pro pamlsek,tak jaký bylo moje překvapení,když jsem pustila Bobše-nikde nikdo,kousek od domu,a pustila jsem tenkrát štěně Betty-a chytře kynologicky!!!!říkám Martinovi-štěně nikdy samo nezdrhne!!!!!!!!!!!Bůh se zasmál-řekl si aha holka já ti ukážu!
    a já čučela jak starej Bobeš ze štěnětem Betty bok po boku šli dom,ještě se mohli držet kolem ramen teda…
    pak jsem pochopila,že chyba byla v tom,že si rodiče vzaly 3apůlměsíční štěně špicojezevčíka,nechali jej na dvoře ze starým Bobšem,a na vycházky se chodilo společně občas,a Betty hromadu času trávila hlavně ze starým Bobšem…
    a pánečci byly tak jako kolem…
    no tak jsem se probrala a začala brát Betty extra samotnou ven,a cvičit a vychovávat a navazovat na sebe…
    ale doted je to o tom,že psi rodičům si dělají co chcou…
    a něco po nich chci jen já,zvlášt,když chodím ze 4 zaráz,nebo třema
    no,ale víš co by se mi líbilo?
    kdyby mě poslouchal chlap!!jaj to by bylo!až já budu velká tak se to naučím….
    ne jako vážně-jak to dělají ty ženský,co chlapi řeknou-ženská mě nepustila na fotbal/na pivo….?to jako mě celoživotně zajimá…