Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
jinak mě z toho Žeryka fakt jebne,bud bude chodit furt na vodítku,nebo si koupím zrcátka a budu chodit ze zrcátkama na hlavě…
jako,když ještě na vycházce ke konci nebo od půlky chodil bez povelu u nohy,tak prostě jeho volba,aspon jsem mohla hlídat jen Dafinu na volno,vyběhal se na začátku,+on se vyběhá s těma hračkama,míčkama,takže že chodil na vycházce pak u nohy mi bylo fuk-neřešila jsem to,jak furt řeším u Dafi co má mít za pohyb aby zhubla,protože ta se zase moc vyběhat nedá tím jak není aportovací,a u obíhání stromů na mě začně za chvílu štěkat,že víckrát jak 2-3krát to obáhat nebude,není debil…,
no jenže ted má Žeryk novinku,a mě z toho šlehne
začal chodit kus za mnou-což je fakt o hubu….a nevím popravdě c s tím
třeba dnes-lezu k hájence-prudký kopec,fučí,jsou na volno,běhají si venčí se,u hájenky na vodítko,do lesa,pouštím
Dafi hooope od pařezu k pařezu Žeryk si najde 4kilomterovou baldu a líce s ní,pak mu klacek seberu,a jdem na vrch,uděláme okruh,kolem obr pařezu,kde Dafi vždycky dává packy ve stoje-tak tam si vyskočí dají packy,dem dál,kousek doleva,dolů,vidím srnce kousek od nás,tak si je zastavím,dám na vodítko,a opatrně p chvilce odcházíme,pak pouštím,jdem zas kolem pařezu-zase packy-a pak se ode mě nehne-a to i před tím to bylo několikrát-běž dopředu,běž dopředu,
ted to už vzdávám,jde na vodítko,at se furt neotáčím,kde je,pak to vezmu ve vánici s oběma na vodítku kolem lípy,pak je pustím,že budeme valit dolů-a Žeryk furt za nohama-a tak zas na vodítko a valím za Dafčou….
jako,nevím,vím,že když si s ním někde pocvičím,tak už očekává akci a chce hračku a nehne se ode mě,kvůli tom s něma cvičím na konci vycházky bud úplně u brány,nebo kousek od baráku kdy už jdu pak dom,hledej ztratil taky v lese už nedělám.protože to se pak ode mě vůbec nehl,
dělat psa na povel-jak psi od PetryK-jsem ho za těch 5 let nenaučila-bud to učím blbě,nebo nevím,ale to mě nešlo…
je mu 9 a něco,tak nevím…
tak asi bude chodit na vodítku,přestože nezdrhá a nerve se…jak v blázincu…