Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Z-Zlata-bože to je ale velice pěkný jméno!
Zlatka,Zlatuška,jsme měla kamarádku Zlatku
pěkný neobvyklý jméno
no o hubnutí mě nemluv-kde jsou ty časy,kdy jsem měla 55 kilo….
sice před 12 lety po rovnátkách 48 kilo,ale pak to stoupalo,stoupalo,
pak jsem zhubla v obchodě,pak nabrala-konečně mě mimo jiné narostly PRSA!
a pak jsem zhubla-starosti kolem nemocnýho psa,bráchy,baráku v BK a vynervovanýho tatky,kterej z toho všeho zhubl tak,že jsem ho nepoznala,pak tatka nabral,já nabrala,ale jak mi zaser zhubly prsa-tak ty už podruhý nenarostly,tak su furt jak těhotná-ale můžu si za to sama-neobejdu se bez sladkýho a žeru v noci-do půlnoci
Černjčaj-nooo já ti to nechtěla říkat,ale asi bych ze psem jako Ferinka s košíkem chodila,ono ted člověk může poptkat lidi i v divnou dobu-jak nikam nemůžou,jako dyt ho nemusí mít na sobě,ale kdyby něco,tak rychle nandáš,
-k tomu obchodu-ted budu mluvit za sebe-a i jsem to sem víckrát psala
-u mě je to mimo jiné to,že nejsu zdravá-jako není to nic hroznýho,není to nic nebezpečnýho
ale od 20let problémy s kloubama+mi vadí zima-průvan
no,takže to co pro moje kolegy problém není-tahání těžkých věcí atk tak pro mě jo,krom toho su psychicky labilní-to neříkám -prostě si všecko moc beru,
hodil by se mi takzvaný-mámvpičismus-což nemám-tam kde si mí kolegové řeknou-ježíš to je debil,ser na to-tak já se rozbrečím-neříkám,že furt a vždycky,ale třeba 2krát za rok se mi to na kase přihodí…
kombinace-rychle rychle+furt mě něco bolí+pár blbách zákazníků je u mě spolehlivá
takže jak už jsem víckrát psala-jasný v obchodě je dřina+práce s lidma kolikrát nic moc-protivní zákazníci
ale kdyby tady psal někdo z mých kolegů-kteří si to tak neberou,jsou klidasi a flegmoši-tak by jste si občas přečetli-jo bylo moc lidí a někdo prudil,ale mě je to jedno,já si to tak neberu,já to mám na háku,bych se zbláznil….
no,ale píšu sem já,a já si všecko moc beru…
Maya-jo Vojáčka znám,mám knížku,ten se mi zdá fajn,nejede do toho politiku jak Hnízdil