Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Z-v tescu jsem byla na rekvalifikaci,takže trošku vím,ono je to v těch supermarketech podobný
    ted poslouchám rozhovor s hnízdilem,o testování a dalších věcěch,že to,že je člověk pozitivní neznamená,že je nemocný+může někoho nakazit,že kdyby se testovali lidi s rýmou,tak je do týdne obr pandemie-od Jna Hnízdila mám 3 knížky,tak je to zajimavý,ale dívat se na to ze psem,kterej mě nosí propisky a rukavice a nutně za to pořebuje pamlsek,tak na to se moc nedá soustředit…:-)
    s tou domácnosti máš pravdu-a vůbec jak tě to kurna:D:Dnapadlo?
    šla jsem na večerní vycházku,a říkám si-tolik věcí jsem chtěla o víkendu udělat,fakt jsem si v týdnu řekla-to udělám o víkendu-a ted nevím co to bylo…
    -no a protože si jako JAKO NEMŮŽU VZPOMENOUT CO TO BYLO!
    jako asi beztak větší jarní úklid a tak,umýýt dveře,okna a tak…
    nebo aspon utřít prach,umýt ledničku,ale je plná,a je v ní ZIMA-COŽ MĚ VADÍ!
    takže co?
    asi vyžehlím,nakrmím zvěř,a nalakuju si nehty….
    taky když člověk odpo 2 hodiny spí,že…
    -jinak teda brrr ty záda teda tvoje,to sis taky teda užila určitě-chjo,chjo,chjo:-(((
    ale tak-víš co by ti mohlo trošiiičku pomoc?
    kočka na záda-nejlépe dlouho a předoucí!to určitě pomáhá-to říká 100 z deseti veterinářů:D——když nic jinýho tak to hřeje a uklidnuje:-)
    já jsem strávila x let života,abych učila psy,že mě mají ležet přitisklý na záda,a když se to povedlo,tak mě v noci budil Martin,že zalehnu psa:D