Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Z-týý jo,tak to je drsný teda!!!!
    já děti nemám a mít nebudu,a v obcodě dělám prvně,předtím pekárna fabriky a tak
    s těma směnama-na mě se bere ohled v tom,že mě nic nejezdí na 12,tak mívám na jednu-což stejně mívá většina,a z odpolední mi nejede nic-tak ze začátku jsem mívala vedoucí,ktráá mě vozívala bud na půl patou ráno,nebo z odpolední-sama mi to navrhla při nástupu,akorát pochopitelně to nebylo furt-musela se střídat s ostatníma vedoucíma+mít někdy volno/dovču
    pak jsem měla pár kolegů co mě vozívalo a doted mě vozí jedna zástupkyně k hudebce-což je tak půl cesty,a hlavní vedoucí mě brává dom,ale taky jich dost jezdí vlakama,a nikdo nebydlí ve stejný směr jak já-takže pro všechny zajíždka…
    v dubnu mám víc volna u sebe-4 dny a tak,když dostanu směnu navíc,tak se mě zeptá jestli mi to nevadí-a jako když to fakt nejde tak nejdu
    akorát prostě třetí rok mívám většinu odpolední
    třeba mám 4ranní
    když byl Martin na neschopence+pak v důchodě,tak to tak nevadilo,protože pro mě jezdil-ale taky ne furt,protože musel na pivečko,aby doma sám nezblbl…..,
    ted má nastoupit uas do práce tak uvidíme….
    prvníé rok jsem vyžrala všecky svátky!!!!to jsem byla hodně nasraná-třeba celý velikonoce a tak….jasně,že mám volno v týdnu,ale to je ten druhej většinou v práci…,
    no zase jak budou moct děti do školy,tak půjdou matky do práce,tak to bude jiný,3 máme na paragrafu….,je teda fakt,že je od ledna mín zákazaníků,což je teda každej rok-leden/únor
    ale letos asi dost lidí nakupuje z domu
    kde jsi dělala?