Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

u nás dnes studený vichr,tak oba psi vyfasovaly bundy,su ráda,že jsem Dafi ještě nestříhala hlavu s ouškama,ty záda má chudák dohola,jak to pustilo,takže chvála psím oblečkům,vyrazily jsme k lípě,tam fučelo,ale po jedné straně jsou keře,tak to nebylo tak děsný,v lese to ušlo,Dafi měla velmi,ale velmi běhací náladu,a hledala si pařezy,Žeryk chvílu lítal s klackem,válel sudy,A DOKONCE SVĚTE DIV SE-OZNAČIL 2KRÁT PAŘEZ-JAKO JAK DAFI NA NĚ SKÁČE-A VYŽADUJE PAMLSEK,TAK žERYK ŠUP NA ZADNÍ A PACKU NA PAŘEZ-Z VÝRAZEM-NAVAL PIŠKOT-tak jsem jásala,narvala ho pamlskama a šli jsme,Dafi cestou k lípě ještě fakt tryskem valila k lavičce-kde chodíváme z povelem-kde je lavička?ukaž lavičku!,takže pejsani se proběhli,a od hájenky dolů jsme šli velmi rychle,protože fakt vichr
    už mě ten studenej vichr fakt vytáčí-mám na hlavě milion čepic,kapuc a nic neslyším a furt se musímm otáčet celá,a krom toho si Žeryk zvykl,poté co se proběhne,tak že chodí za mnou,takže v praxi to vypadá tak-Dafi je dost vepředu+záátočina-řvu Dafi čekej-Žeryk kus za mnou-zastaví se on i Dafi,otočím se na Žeryka a řeknu-a ty běž dopředu,rozejdou se oba…
    to se z opakuje 3 krát-potřetí mě dojde trpělivost,furt se otáčet kde je Žeryk,obvykle 3 kroky-3 metry za mnou a jde na vodítko…
    a já valím z Dafčou nadšená,že ta má velkou běhací náladu…
    jinak zajimavý,vždy,když jsem otrimovala knírače,tak se zrychlil,jak kdyby mu ty chlupy odlehčily…i Gero to tak měl…otrimovanej a rychlej najednou…
    doma Dafi vyfasovala tenkej svetřík po synovcích a chrní…
    po neděli se má oteplit tak se těším
    Černejčaj-a tak jste si užily vycházku,to je dobře,a Ferinka je rozumná,že jde po vycházce do postele,přece nebude na zemi,že:D:D:D
    jinak mám výletovej absták a volnej výlet,ale jak je ten vychr,tak mi moc neva,že nemůžu na výlet,protože v tom vichru by se mi stejně blbě chodilo….
    ale brala bych delší volno,pár kolegů už mělo delší dovču,já vždycky,když mám mít víc dní volna,tak se tam přehodí směny,nebo se mi nějaká přidá…
    i když tento týden jsem byla v práci jen 3 dny…tak si nemůžu stěžovat…