Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak včera ranní od 5-15,00-kdo vymyslel balíky mlík po 12 v akci,toho bych jebla na kasu,at se s tím tahá,čtečku na šnůře nemáme,a mít nebudem,
cenovku co jsme tam dřív dávaly používat nemůžem a krabici mlíka taky ne,no tak včera ramena hotovo,od toho páteř,+my bylo fakt špatně…
no,radost
jako pár prudičů se našlo,ale to je denně,jako nic neobvyklýho,že těm lidem člověk řekne at nadzvednou vše co je v košíku,takže chlap mi vytočenej a vzteklej naházel ty věci na pás-kde by je stejně správně měli mít,že se mě chlap zeptal-jak má nadzvihnout kastl s pivama v koši?a já vylezla švihla s kastlem,kterej sem zvedla půl metra,švihla jsem s ním,a vztekle řekla-že by takhle?
tak to je normoš-a debilní kecy-co bych pod tím mohl mít?rohlíky?hahaha-ani nepočítám,bud su ticho,nebo řeknu,že má být správně vše na pásu,nebo,že i pod kastl se vlezou noviny,časopisy,čokoláda-taky mě ju tam chlap jenou nechal….
no,a včera zapomínaly hooodně věci v košíku-ale fakt dost…nevšimnout si toho,tak fakt chybí dost věcí-ale néé dyt já tam nic nemám,a proč to mám zvedat?dyt nejsu zloděj-a pak jééé časopis-jsem zapoměl,jééé tatarka-sem ju neviděla…
a to je jeden den-a jedna směna a jedna kasa-s těma zapomenutejma věcma-to není jedno droždí za měsíc…
no takže včera normoš den,akorát teda su natahaná
stihla jsem s odřenýma ušima bus na Vyškov,který mi zastaví na rozcestí k dědině a uštří mi kus cesty+prudkej kopec,
-cizí paní stará se na zastá vce rozbrečela,že ji řidič řekl,že za tu dobu co tam na ten bus čekla by byla nahoře pěšky!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurva co je těm lidem potom???????????
paní nemocný srdce a kopec by nevyšla…
já su vpodstatě zdravá-a mladá….
a kolikrát jsem dala 100kč za taxík,nebo jsem fakt seděla v půlce kopca na batohu a brečela,že to nevylezu…
a v očích okolí-no booože,může lítat s čoklama,tak může chodit i z práce pěšky,dyt je zvyklá z vycházek a je mladá….
-s tím rozdílem,že s čoklama jdu když su hotovo chvílu,delší vycházku,aby měli pohyb jim nahradím tím,že jim dám obáhání stromů/sloupů,párkrát hodím s kopce aport+párkrát lehni a přivolání,psi se proběhnou,já se nenadřu a du dom,u cesty dom si v půlce nemůžu říct,že na to kašlu….,jak když jdu ze psama a řeknu tak dneska chvílu…
no,nic,k večeru jsem šla s něma kousek k lípě,dala jsem obíhačky stromů,zaházela uzlík,a mrkla na hodinky,s tím,že teda-tak pudem kousek k hájence a zpět,cupitám si to k debilnímu kopci číslo 2-NENÁVIDÍM KOPCE:D
a najednou otrý hvizd a v dálce kamoška s basenždim,tak jsem capkala zpátky-Žeryk v extázi,málem přerval vodítko!
Gobimu je po operaci o hodně líp,tak byl hooodně akční,tak jsme to daly k lípě a zpě,tak nakonec venku na pracovní den nečekaně dýl:D
pak jsem dala koupel,a šla nečekaně brzo spát
v jednu v noci jsme se s Martinem vzbudily,pokecaly,já si dala paralen,on mi namasíroval krk a spalo se dál
ráno ry chle vyprat,letecky vytřít,a vycázka po sněhu bláto,bez vyhru-juchů kekřížku,kus dozadu a zpět,u brány trošku tanečních a dom
dnes odpolední…
Denny-aha tak kočenky teprve budou,tož to jo
Černejčaj-taky mě moc chybí výlety-no v mým případě výletečky,
ještě jak bude Martin chodit do práce tak vtýdnu nic nebude hrozit a o víkendu chodím do práce já….
štve mě že nemůžu do BK….
chudák tatka je úplně v izolaci…jako s nikým se nestýká…