Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak dnes ranní,2na směně+zástupkyně
tekže já pečení,kolegyně chladák,zástupkyně zelenina,pak kasa,občas jsme seděli všechny 3,ale nějak to ušlo,kolegyně musela teda běhat s kasy dělat mražák+chladák,ale ona je šikovná-já bych to nedala…
jinak k té šílené neděli jsem řekla svoje
opět předělaná docházka,přehotený směny…
test u mě negativní
+2 debilní zákazníci-jeden mi zakázal sahat na jeho zboží-že si to nepřeje,a na pás je nedá-měl teda pečivo,ale i tak-jako jestli jsem si všimla,že je pandemie a tak,a že ho uráží,když chci at mi nadzvedne košík ve vozíku-pominu li detail,že bych měla já průser,kdybych měla kontrolu,že neprohlížím vozíky,tak fakt x lidí si v těch vozících něco zapomene-sýr,alobal,droždí…
no nic
a debil číslo 2-na kolobce v obchodě,a když jsem mu řekla,že to patří na stojánek na kola,tak mi řekl,že to nemáme nikde napsaný!!!tvl,20letej fracek,jsem se začala smát a zeptala se ho zda je normální?
to tam může někdo přijít s koněm,protože je tam jen zákaz psů…
nic no
dojela jsem ve tři dom-poprachalo,vypadla jsem po páté hodině ze psama-vánice s krupkama,vichr,za dest minut to přešlo,vzala jsem to s čoklama kolem křížku a zpět,dala obíhačky stromů,hledj ztratil s rukavicí,a na dvoře jsem Dafíkovi zaházela činku+se potahala s Žerykem o hračku
no a pak jsem Dafině skazila večer,jelikož jsem se pustila do trimování…
jako jasný,je zima,ale
jednak to měla moc přerostlý,sjíždělo to na kůži,šlo to hezky,jednak,kdo ví jak budu na tom po pár dnech v práci ,někdy tam stačí 2 dny,a su hotovo,takže má boky,krk,záda,zbývá jí kosek zadečkui,u ocásku,tam to vždycky hrozně drží,a stehna,tam to drží fest,tam to nepouští vůbec,+strjkem udělat hlavu,uši náprsenku,
tak uvidím jak to dám z práce+jak to bude pouštět,většinou to dělám navíckrát,třeba po týdnu,tak do pátku snad dodělám hlavu atd.,s nástavcem at neumrzne,+trimování jak to bude zbytek pouštět,ale ráda bych se toho zbavila do pondělí,ještě mě čeká Max…to se mi tuplem nechce
zítra mě čeká destihodinovka-to sou směny,by se jedn dorval…
dnes teda 3hodiny Dafča-česání,kartáčování,trimování na pohovce u Vánočních koled…at máme atmosféru,když v práci jedou ty velikonoce…
Martin dnes žlutě vymaloval chodbu-byla tam plísen+špína od psů na zdi u dveří,tak překvapil,a příští týden má nástup
jinak z nás mám samožersky radost!!!!!!!!!!!!!!!!
je fajn,že se to tak povedlo:D
Maya-Lokinek s kočkou fešáci
Fifi-škoda,že je útulek tak daleko….
Denny-jé to jsou zvláštní kočenky,co na ně Koníky?
nebalí si čemodán?:D
Petrs01-jo,jo ty odměny u psů za něco:D
já odměnuju za česání+stříhání/trimování
a když na dvoře češu psi-tak Dafi,Max při spatření krabičky s kartáčema,hřebenama,nůžkam berou roha,Žeryk s Betty se přihrnou a vnucují,poté co dám prvnímu vyčesanýmu psu odměnu,dolítnou fšichni,a u každýho dalšího psa se opakuje situace-odměnuju psa-a hrrr mám v řadě všecky…
nelogicky dám teda všem,aby neřekli,že su skrblík…
a co bíglík a odpadkáče?zlepšilo se to?