Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fifi

PODĚKOVÁNÍ od SKŘIVÁNKŮ
    Mile damy, mile darkyne, mili darcove.
    Zavolala jsem Katce, aby se nelekla, az ji dodavka dorazi. A bylo to hodne emotivni. Az na obou stranach dratu nejaka slzicka vytryskla. Zkusim zachytit, jak to asi probihalo. 🙂
    „Nene, co blbnete? Jste se zblaznili? Jezismarja, to snad nee, neblaznete, to neni mozny! Kdo to je, komu mam napsat pohled, jak jim mam podekovat osobne? Kdo vsechno prijede? Kdy je uvidim?“
    Po chvili vysvetlovani: „Vyrid vsem, ze je srdecne zvu, az to pujde! At se stavi, at si to tu prohlidnou, dame kafe, caj, podekuju osobne! Jste zlaty, strasne mi to vytrhne trn z paty, vy jste blazni, furt tomu neverim…“

😀
    Takze, blazni moji mili blaznovati, ja neumim asi moc dokonale popsat, jakou radost a dojeti jste pani S. zpusobily/i. Strasne moc a moc vam vsem dekuje. Vrele zve na navstevu, az to bude mozny, staci zavolat predem. Vazi si nesmirne vasi pomoci. :* A kocky pry budou nesmirne spokojeny, jasala. 🙂
    Ja podotknu, ze jsem dojata uplne stejne. Ze i v divny dobe se najdou lidi, ktery maji naladu a chteji pomoci zviratkum. Jsem vubec netusila, co se mym povzdechem „rozpouta“. DEKUJU vam vsem!

A zejmena Cajde, cajovi cernymu, ktera to promtne vse zorganizovala a zaridila.
    DIKY!!! 🙂

Edit – Az ji to dorazi, da mi vedet a ocekavejte dalsi podekovani. 😀 (Esusovy samoze leti veleděkulace (sak kdyz je velegratulace, tak co by ne veleděkulace 😀 ) za prispevek na vet peci!)

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem Fifi.