Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

tak já včera krom ranní větší vycházky a odpo vycházky s kamoškou s basendžim nedělala NIC,ale jako nic
    ani česání psů,ani nádobí,prostě nic
    jen jsem ležela a četla
    dnes jsem s pejskama dala vycházku ke křížku,kousek dolů a zpět,
    pak jsme dyly obíhačky tromů,pak trošku tanečních a pak kousek k lípě a tam cestou zpět hledání ztracené rukavice a vodítka,
    takže psi proběhlí,
    Žeryk na křesle blinkal,nevím zas proč?
    dneska studenej vítr a má pršet,rychle jsem pověsila chvilku ven jedno plyšový povlečení
    Dafi celou noc hledala místo a hrabala,si fakt myslí že bude rodit,mě s těch čoklů šibne,hárala začátkem ledna,ted je půlka března…
    mám umytou koupelku,wc,za,metenou terasu,a už se mi si zas nic nechce….
    Fifi-Žeryka stříhám s náhubkem,hlavu,uši,náprsenku naberu srst do jednořadýho hustýho hřebínku a šmiknu,a to furt dokola,zbytek těla strojkem,ale dělala jsem to s nástavcem,at není úplně nakrátko,tak má zuby,teda celkem dost zuby,tak to budu muset srovnat,
    strojkem se hlava náprsenka udělat nedá,to je nepříčetnej,ale jinak jsme to zvládli bez zavrčení a vyjíždění,jen s hromadou povelů-otoč se,posun se,stoupni si,stůj,čekej,běž na bok,atd…
    Maya-s mamkou ted drsný:-(chudák malá nebohá,snad to bude dobrý
    Černejčaj-no,vidíš -tak to s hlavou snad bude lepší,mě od čtvrtka snd přestala krční páteř,
    ale ten vichr taky tomu nepřidá
    Maya-jo ten koberec je drsnej,bych si doma o něj namlela pusu:D
    mě ty 3D obrázky normálně vadí-jako,že je mi z toho divně
    do 3Dkina by mě nikdo nedostal
    Z-pěknej zvěřinec,jinak s fotkama si Čajda se mnou užila:-)))