Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Zdravicko vespolek, zejmena Kachnimu hejnu!
Jsem se dneska stavila pro odcervovaky, tak uvidime, co ze Skrknaka zejtra vyleze. Pripadne ze Skrknice.
Maya
jinak mame je od noci blbe, tak snad to bude mit jen dneska
Teplota, hlavobol? Zitra to bude urcite lepsi, hlavne, ze ma prvni davku za sebou. Nasim nebylo absolutne nic.
Dennyky
Ty tvoje fotky, aaaachaam! Vlcek peknej, Karkulko. 🙂
Btw, kdo by si chtel ozivit AJ, tak zde moje oblibena netradicni Karkulka od R. Dahla. Poctete si, mate to tam navic i s poslechem hned nahore. 🙂
Esusova
Potřebovala bych na půl roku do hajzlu někam. Snažím se, co to jde, jen to jde ztuha.
Aspon na Velikonocky vam dovca klapne? Dobre, ze sis o vikendu vorachla, je to potreba. Jo, prachy na veterinu se pani S. budou urcite hodit, dobre si to vymyslela. :*
Mirko
takže nevím,
bud potřebuju prášky
nebo pár lidí poslat někam
-nejlíp oboje…
A nejde oboji nejak zaridit? 🙂 Co Zeryk, jak se tvaril na upravu srsti? Nekomentoval to zubama nejak, doufam.
Cajdo
tak sem na jeho zapometlivosti jeste trochu usetrila a mam paradni botky na pristi rok (pujdou do skrine
Jaky botky? uka. A hodna, slusna kupujici ses, tak by to melo prece bejt. 🙂
Cajdo i ostatni
Ja uz se nechci opakovat, nevim, jak vam podekovat. 🙂 Za Skrivanky. Cajiku, az to nejak objednas, dej mi, pls, echo pres emila, at to muzu Katce rict predem. Aby se nevydesila. 🙂
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.