Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Petrs01
zajímalo by mne, kolik z toho je potvrzených skutečných vlků. A případně jejich zdravotní stav.
přesně tak, to bylo první co mě napadlo, navíc k tomu to, že spešl Rusko a tyhle končiny jedou neskutečnou propagandu proti vlkům – viz naposled to video, co jsme tady probírali a který Tanja Askani označila za fake.
A takového zvířete je taky velkej důvod se bát – má potlačený strach ze člověka.
jo, asi bych potřebovala pemprzy 😀
zajímavý, že se nikde dál neobjevilo, zda se odchyt podařil, nebo jestli se někde dál cárá.
Dennyky
souhlas jako vy bych se volně loženýho čokla velkýho bála taky. Stalo se mi jednou v polích, ještě s Ešátorem a měla jsem fakt hodně nahnáno, byl to nějakej kříženec rotíka a něčeho obřího ještě víc a byla jsem zatraceně ráda, že mě Ešus poslechl na myšlenku, ulehnul do vysoký trávy a ani se nehnul, zatímco jsem řvala na čokla jak prokopnutá ať táhne do kšá. Potkat někde v horách pastevce, pose.u se pane Lorenc a ani se nestihnu ptát 😀
Jasně, takže stačí jít k lípě kousek vod ní začít házet knedliky a hned budou žvížata a čeba i vlk! 😀 Zkusim. Jen teda tam u nás nemáme lípu, jen buky. Lípa bude ale vbrzku na zahradě, tak to vyzkoušim tam 😀