Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

Dennyky
    Asik tam taky začnu chodit o půlnoci

háájzle jeden, aby ti knedli na hlavu zase spadnul! 😀

černej čaj
    pretazeny psychiky bezne nutnost dost spat a mam i zimnice z toho…

hm, tak to tak asi bude, no. jako totálně jsem se prostě vypnula,nešlo nic. Najedla jsem se, ani kávičku jsem nedala a hned se odvalila po snídani zpátky do postele. A s 3x probuzením jsem spala až do jedný odpoledne a pak ještě trochu pospávala. Výbornej výkon.

Maya
    a vodfrcet na kanary
    jo jako tohle mi hlava nebere, přes okres nesmíš, ale za moře se lítá , diuný ne? když nic jinýho, jak se teda ty lidi na to letiště asi dostanou???? 😮 . Však je to komedie.

Míla
    já se děsně snažím, fakt. Teď třeba jsem sjela se svým malým terapeutem zase 4x skluzafku, pak jsme lili něco do nádrže a ešče sem se projela v teréňáku 😀 😀 Von je booožíííí pupik. No nicméně prostě se to nějak nastřádalo a přijde mi to jak když člověk bojuje s tím pohádkovým trním, co furt kuwa dorůstá a dorůstá jak hydra, když jí člověk kus odsekne. ale jo, máš pravdu, budu si představovat ten kruh rukou, děkuju.

Mirka D.
    vážně se nebojíš?

čeho? není opravdu čeho se bát, spíš bych se bála setkání s divočákem magorským. Vlk je tak plachej, že prostě stejně nemáš šanci, vyklidí Ti prostor a ni nebudeš právě vědět, že tam je. I vlci v lidských rukou chovaných, jsou povětšinou plašáci. Jen Besska z těch čtyřech, či pěti? co jsem potkala, byla tak kontaktní, že jsem si ji mohla obejmout a hladit.

Petrs01
    ” neměl drápy…
    taky dobrý. jak to s ní nakonec dopadlo, nevíš?