Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jéé huráá, čajda vytvořila nový kecání! Díkuju, čajdo nevědíla jsem, ešivá možu, zpětně koukám, že píšeš, že se to bude vokazovat samo, super sasrak!!
A vítám šéécky nově příchozí, jsem ráda, že se někdo konečně vodváží, že jo holky? A jak píše Mirka – nebudeme se bát vlka nic – zvlášť, pokud by přišla 😀 i se svejma šibinama a tím „malým“ medvídkem, co si tehdá pořídila.
Já jsem prosím v sobotu v pět odpadla a v neděli celý dopoledne prospala. Padla na mě volaaká únavička, tak uvidíme co nám řekne test. Ešivá jsem jen únavná /jak o sobě tvrdíval můj nejmladší synovec/ a nebo něco jinčího.
Koukám, že nebohá kachna už to jede ve velkým 🙁 . Kachnoooo, moc držím palce, ať se z toho rychle fšicí vyhrabete. Aspoň, že Maťulka je už bez kašle.
Hele a koukám, že kachna na druhý stránce už je bez horečky, to to letí, to to letí! Než dočtu na třetí stránku , bude zdravá! 😀
Fifi
Ahooj Kuskusova, nevadi, ze ti budu prznit nick?
myslím, že to je to poslední, odhaduju naopak, že Ti obratem vymyslí nějaký nový totemový jméno 😀 😀
Mílo a Kus kus – jste úplně nejhodnější, že jste se takhle hnedle přifařili ke Skřivánkový akci. Asi Skřivánky znáte už z Neviditelnýho psa, že jo?
Maya
držím palce, ať to máma zvládne v pohodě, jak rodiče od Fifijový.
černej čaj
musim rict,z e schovat 26kg granuli at se o nich nevi takyneni snadny
😀 😀 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooct, to mě zabilo 😀 😀 😀 Jehehééééé
Dennyky
tooo jsou krásnový fotky
Ad ty konzervy – Mouses je taky nechce 😮 – jsem nakoupila – naštěstí jen dvakrát a prt, prej si to můžu natlačit do trenek. Chce kapsičky a chce vaničky , nebo jak se tomu říká, chce graunlky, konzervu nenene nece, stejně jako už nece zelený držky.
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.