Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Černejčaj-taky máš velice šikovnýho chlapa:D::D:D
ten můj je takový tele
du ze psama k hájence,Žeryka no volno.Dafi na 20starým 4metrovým dvojkarabinovým vodítku,du,du,du-a nejdnou i druhý pes/teda fena na volno!svět je plný překvapení,že
zvlášt,když v dálce psi na volno…
no,fakt jsem na ni čučela,pak na vodítko,a jak to vodítko bylo starý,tak únava materiálu,prostě ta karabinka vypadla s toho otáčecího kroužku,karabinka na obojku,kroužek na vodítku,Dafi na volno-a já blbec natvrdlej sem přemýšlela co mám dělat,
no když je někdo blbej,je blbej,že,protože,protože po deseti minutách směrem k vysílači se mi v palici rozsvítilo-a já mám vlastně na sobě ještě kratší vodítko normální!!!!i zajásala jsem,že problém vyřešen,a po dalších x metrech mě duch inteligence osvítil podruhé,a při přemýšlení jak na to vodítko dostanu karabinku,mě došlo,že mám na bundě výcvikové psí na kroužku malý horolezecký karabinky na náhubky,i zajásala jsem jak jsem chytrá!!!!
a na otáčecí kroužek vrazila karabinku!
no dokončím vycházku mezi poli s Dafi,která po cestě blila paprikiu,tak vyjímečně nebude nic takovýho v posteli,dojdu dom,říkám Martinovi,že vodítko po 20letech pá,protože nevím,jak tam dám normoš karabinku,
a Martin,blb,že se mu to taky stalo,tak mu říkám,že je tele,že mi to měl říct,že bych je nepoužívala,že co kdyby se mi to stalo na silnici,nebo při míjení psa???
a z něho vylezlo,že se mu to stalo,když viděl psa,ale byl u brány,tak Dafču strčil za bránu…
trdlo jedno…
na rozdíl ode mě nechodí ověšenej vodítkama,karabinkama a ani pamlskama,vlastně si na vycházku bere jen psiska a vodítko,
-dobrý bude až si vezme jen vodítko a ne psiska…
no to se jednou stane mě….