Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Černejčaj-tak on hlavně ještě nenastoupil,že…kdo ví kdy bude mít nástup
bože to byl v práci den…
granát bych tam hodila z fleku hned
byly jsme tři-já-pečení+házení pečiva,zástupkyně zelenenina+chladařka
u pečení mě cyběl upíct kvasovej chleba,jak na svinu byl ve třetím termáku v půlce,takže předtím vzadu ve skladu vyházet hromadu beden obr velkých z dopekem,dotáhnout do druhýho skladu,narvat do mražáku,vytahat zmrzliny,hranolky,narvat zpět,za deset sedm upíct z jazykem na vestě ten chlaba,jedinej co tam chyběl,a letět na kasu,gatě jsem si oblíkala normálně na kase-jako né že bych byla v kalhotkách:-)ale ráno v jedněch elastákách,pak na to manšestráky,
kolegyně potřebovala udělat hromadu mraženýho,takže by byla nejradši abych vůbec nezvonila,že má jít na kasu,bud naštvaná,že zvoním pozdě,když už je fronta,nebo mě sprdla,proč zvoním,když mám 2 lidi navíc,do toho zástupkyněmat jí nevysvětluju,že nevidím fronut,když se zabývám zákazníkem,a kartou-fronty muisím uhlídat…paráda,jedním okem sledovat fronty,druhým zboží a peníze…
mezitím,když sem tam minutu nikoho neměla tak jsem vybalovala paletu drogerie,
a doplnovala čokoládky na kasu,
makala jsem rychle,takže rychlost dobrá,ale v prčicích zápěstí,loket a nervy,normálně když mě kolegyně sprdla podruhý,proč zvoním,a že musí dělat ten mražák,tak mě tekly slzy,naštěstí to zas přes ten respirátor není moc vidět,ale…
prostě mě to za ty nervy fakt někdy nestojí-no PENNY klasika-hodně práce a pohnite si-peklo dneska-prostě blbej den,protivný kolegyně co měly moooc práce,očakávala se kontrola,hnus
kolegovi co mě střídal,sem řekla,že mě to tam strašně sere….
no,doufám,že takokej den dlouho nebude,
ale tak jinak sem dostala čokošku od zákazníka,a zástupkyně mě donesla asi 3 kila knížek na čtení
Martin zas nakoupil jak kdyby jsme živily celý Bučovice…
no ve 2 jsem vypadla…
teoreticky bych měla mít v týdnu docela volno,pokud si někdo nevezme neschopenku,to bych měla smolíčka pacholíčka,takže se musím modlit,
vyprala jsem 2 pračky,zdřímla s Dafíkem a půjdu s čoklama
-ehm-říkám Martinovi-no,jak mě sprdla kolegyně ak mě tam tekly slzy,a ke kase šel zrovna táák hezkej borec,to se fakt hodilo…
a Martin-jak tam šel hezkej borec?já sem došel až ve dvě?
tak jako není von blbej?:D
jinak byl Martin ze psama,tak se venku nemusím snažit at se nějak hejbou a vymýšlet jim aktivity…tož to je dobrý…
Kachna-ještě,že už je líp!
Maya-my jsme ted měly v PENNY stelivo za 20,tak to tam lidi hodně braly,takže stelivo v akci je taky dobrá věc,
jo kapsičky se hodí,oni jich kočky spotřebují dost,a taky od zákazníků i od naší Norinky vím,že jsou kočky dost rozlsaný
jinak vítám 2 naše nové členky-bude nás víc,nebudem se bát vlka nic!