Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

tož to je vichr kurna-už třetí den…
    od včera mám bolavou levou stranu krku
    dnes ranní-napíct+naházet pečivo,zástupkyně 3 obr oalety zeleniny-néé že by někdo chtěl někdy ze mě udělat vedoucí,ale už jen kvůli těm paletám zeleniny,o tam musí za 2 hodiny vráno naházet-nikdy…
    -a jsou všercky naše zástupkyně vedoucích malý ženský+2 dost štíhlý…
    no nic,byly jsme 3+mezisměna,což je v sobotu po výplatách vražedný-fronty,zástupkyně neviděla jetli sedět na kase,nebo péct,nebo rovnat zeleninu…
    no nic
    záda v pr….nestačí balení pepsi po 6 hhedna flaška víc jak 2 litry,ale máme i balení čajů po devíti,fakt blaho to tahat v rukách,čtečku na šnůře nemáme…
    po ranní jsem dojela dom,ořrala k obědu křížový kosti,a zalehla na hodinu a půl ze psama ležet…
    pak na vycházku ke křížku a zpět,na konci zaházet Žerykovi hračku-no ehm-zaházet-já neumím házet,ale házet v protivihru uzlík-tak letěl metr-Žeryk s ním 10minut mlátil o hlavu,nad hlavu a o zem,a šlo se dál,pak byly obíhačky stromů,at se proběhnou,Dafině jsem řed bránou zaházela papírový kapesníčky,na zahradě oběhnutí stromů a dom.
    Martin mě namazal záda,chrní mě na klíně Dafún……
    vaří se jik maso,tak nezemřou hladem,kruci s tím čoklem na klíně se nedá psát,

Černejčaj-a vám nefučí?
    Fifi-no paní Skřivánkový bych mohla něco poslat,
    né že bych jako nevěděla co s penězma,ale jestli mě nevyhodí,že su pomalá,tak by nám měly přidat trošku-což za cenu-2 na směně,vybalíte milion palet,obsloužíte 3 miliony zákazníků a uklidíte obchod+sklad,
    no prostě,radši bych kdyby ás bylo víc na směně,než přidání peněz
    -no to je jedno
    prosím tě,jak si to myslela poslatr jí přímo něco z e-shopu?
    napiš to nějak polopatě,jak debilovi…
    a nějakýž starší vodítko,obleeček ten meší po Dafině-hodilo by se jí to?