Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak tady u nás už druhej den fučák,
    včera ráno jsem aktivně před vycházkou vytřela,a vydala se ke křížku,Žeryku po pár metrech šel v podtatě u nohy bez povelu e křížku a zpět,takže o nějakým běhání,čuchání a tak nemohlo být řeči,tak at má trochu pohybu jednou denně,tak mezi stromama na konci vycházky obíhačky s oběma,pak hledání ve stráni hračky-to si zaměstnali hlavu,no a před bránou trochu chůze u nohy,pár metrů+přivolání s tříkrát lehni při přibíhání a dom-takže vyběhaný byly,ale musela jsem se hooodně snažit,což jako není úplně ono…
    pak jsem ve vichru šla pěšky do práce-jdna kapuca s kožíškem vevnitř místo čepice z jiné bundy,pak ještě kapuca od bundy…
    v práci jsem se snažila pracovat vele rychle ve výsledku má jaksi zatuhlou levou stranu krku…boží jako
    odpo pršelo,sněžilo,vichřilo
    psi odpo venku normálně chvilku z Martinem,pak se mnou v noci,a Žeryk divnej,bud ho něco bolel,nebo se bál ran-otec dělal dřevo,a Žeryk se bojí hluku,nikdo nejedl,jak nemají maso tak by zdechli hladem…
    ráno se mě níííc nechtělo a nechce
    tak je tu slušnej bordl,nádobí,nesklizený oblečení ze včera…
    no měla bych něco dělat…
    takže jsem ráno šla s čoklama-Dafi v boudě,zase si myslí že bude rodit nebo co..
    vzala jsem to k rybničku dědinou,kousek podél ohrad a zpět k rybníčku,Žeryk si teda poběhal a začuchal jak normální pes na vycházce,ne jak pes pako-chcu cvičit,chcu nosit,házej…
    Dafině jsem zaházela činku,Žeryk trošku tanečních na prohejbání páteře a šla jsem dom,doma jsem vzala Dafi na zahradu,že ji ještě zakopu ….
    zakopu balon-to byl velmi zajimavý pohled toto na mě:D,ale Dafčík se proběhla,najedli se a chrní
    svrbí mě ruce-všichni by potřebovaly ostříhat-otrimovat
    Martin jel na plicní+léčbu,musím něco dělat,než se vrátí