Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Maya
To jako nezavidim hluk a prach, ale vysledek bude urcite peknej
no bude to peklo, ale teď se to možná ešče o týden posune, uvidíme. Páč Brtnik kterej tam volal, aby zjistil jak a co byl „atakovanej“ pánem, kterej pravil, tak na pátek vám to rezervuju. A von teda že jo, enemže včera nahazoval a neví, ešivá to stihne komplet a nechce brousit dřív, než do donahází, tak se uvidí, každopádně pak už by to snad měl být poslední velkej bordel v týhle části rekonstrukce.
asi nemá tu potřebu když je sám nebo nevim
pupik malej! béš mu muset někoho pořídit.
ježišmarja, co všechno neexistuje ?
😀 😀 😀 to je krááávovinaaa 😀
Mirka D.
PetraK-a začínáte od podlahy:D
i když vy jste spíš začaly stěnama,že?
no ano, jest to od podlahy, ale to už na začátku, jen to nevyšlo podle toho, jak to vyjít mělo, protože samonivelační beton za nekřesťanský peníze se nezasamoniveloval :D, takže teď konečně dojde na to, že se jednotlivý místnosti zbrousí, podle toho jak to kde bude zapotřebí.
uf-to byl teda dokument,brrr
tys to dala?? Já na to nemám žaludek, nenenene, to bych nezvládla.
zažila jsem kdysi vyhrožování po tel
já taky – v práci na služebním čísle, několikrát za sebou, nějakej magor, nadával mi, vyhrožoval, tak jsem udělala to, že když jsem připravovala konferenci, nechala jsem ten telefén do kterýho se tak krásně projevoval, zapnutej a von už pak řval jako prokopnutej, jenže se mu nikdo nevozýval a jeho to neskutečně vytáčelo, protože slyšel, že se tam něco děje, ale jaksi je na něj kašláno a pak to prostě už vzdal, nebo ho kleplo debila , nevím, ale tohle na něj zabralo. Ale řval moc pěkně a samý takový pěkný věci a že si mě najde a tak.
Fifi
neboj nejsi ve svý šikovnosti sama, já si zase ustrouhala palec 😀
Feňulka měla krásnej věk, tak ať se páníčci držej.
po vic jak trech tejdnech z nemocnice,
to je hrozný tři tejdny!!!
Ser na to. A dikec za tlf.
no budu se snažit se toho držet. Uvidíme, jak budu zdatná 😀
Dennyky
u, takže trio Bukáček, Knut a Semii už si běhá spolu za duhou,
🙁 ach jo,taky?
a v budoucnu možná i nové kámoše
než dojde na klacky 😀