Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
PetraK-tak já pochopitelně vím,že těm našim čoklům by nevadilo se válet,nebo mít menší vxcházky,a ty stejně mít budou-jednak,až bude Martin chodit do práce,jednak,když mě všcko bolí,tak jdu prostě kousek,pocvičím,dám nějaký obíhačky stromů,at se trošku hejbou a šmitec
jen včera mě ještě nic nebolelo,dnes už záda jak čert+stehna,jak se furt zvadám a sedám do židle-na kase-když chce někdo cigarety,zvednu se podám,sednu-a já ještě-zvednu se podám a sednu si a -jo ještě…-no takže takový dřepy někdy:D
jako já su někdy tak blbá,že si někdy představuju,jak by jim bylo beze mě líp:D:D:D
to se zasmějete:D:D:D-tak za á-nikdo by netrimoval Dafču-nanejvýš stříhal
Žeryka by už vůbec nikdo nestříhal,a nevím jestli česal…
míček by se házel kdykoliv,kdekoliv-furt!
vycházky by byly krátký-protože jim to stačí a nevadí a mají přce zahradu!
nikdo by s něma necvičil,protože to nikdo neumí,a pak to ani nikoho nebaví
nikdo by neřešil jejich váhu,hlavně váhu Dafi-takže ta by se prostě kutálela
nikdo by nečesal fousy a neumýval jídlo z fousů-ty by jí určitě ostříhaly!
-no prostě-klidek,pohodička a žádnej opruz!!!!!si to můžu klíídně hodit,dyt ty zvířata budou beze mě štastnější než se mnou!:D:D:D
tož tak
třeba dnes ráno-o půlnoci jsem šla spát-motala se mi trašně hlava+záda,po prár hodinách vždycky vzhůru,ale vstávat ve 4 a v 6 mě přišlo divný…
no po sedmé hodině jsem vypadla,vracela jsem se ze zahrady zpět pro obojek-to se psi tahaly o hračku,blbli,pak jsem se vydala k lípě-že hurá musím do lesa!
no Dafi se táhla jak smrad,šla na vodítko teda,od lípy jsem šla kolem velkýho pole,s tím,že si Dafi skočí na další lavičku,kolem pole vyšláplý díry od kopyt,Dafi tam zahučela držkou,normálně hlavu v díře…no nesmála jsem se…že…
no,pak zpět,že to vezmu od lípy do lesa,kolečko a dom,no od hájenky člověk s něčím jako sao,nebo něco takový bílího velkýho bez koše na volno,tak si ju ta osoba vrazila na vodítko a já od lípy dolů,uprostřed přes pole zas navrch,do lesa,tam do kopečka,mini kroužek,Dafi se zas táhla,protože měly z pole nahečmaný bláto mezi prstama,tak jsem ji to trochu vyrejpala,vylezly jsme z lesa-stromy,ptáci,slunko-na světě je krásně
a vzaly jsme to kousek ještě k vysílači a zpět a dolů od hájenky a dom…
doma pověsit prádlo,umýt koupelku,wc
psům vydrápat v lavorku 3 kila bláta z noh,a jít snídat…
Černejčaj-no u nás se čipujem kartičkou,akorát nesmíme zapomenout …