Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
jsem tu a nějak dejchám a snažím se přeprat sama sebe, páč je mi jasný, že takhle toooo teda jako nepůjde a tak si říkám mantru takovou: S..u na to, se.. na to, s.e. na to…sééééééééru na to 😀 . pardon. Ale tak já jsem pako odmalička řeším nespravedlnosti světa a bezohlednost okolí a tak, no a teď to ostatně o ničem jiným ve společnosti ani není.
A Mirko jest mi navíc trapně, protože je mi nad slunce jasnější, že Tebe se to dotýká všechno mnohem víc.
Hele, když jsi takhle urvaná, tak co třeba trochu s těma psama zvolnit. Hodit si to trochu víc do klidu, když víš, že Tě čeká pochod do práce a nářez tam. Nemůžeš se odrovnat, protože pak bys s nima nemohla vůbec. Hele – fčéra naši ohaři , jo? Díky tom magorovi pruhatýmu jsme se nedostali nikam, páč se na nás přilípnul jak sucháč a odmítal nás opustit. takže jsme veškerou naši procházku strávili loncáním po louce za barákem 😀 😀 😀 jinak nic. Páč jinak by s náma vodešel nach lesy. No a oni pak přišli, buchli s sebou na pelechy – resp. do křesel a vůbec neprotestovali. Takže Mirko klídek, kajn štréz, dej jim a hlavně sobě chvíli voraz, dopřej si to, je jaro, jarní únava, v práci toho máš habakůk, chodíš pěšky, tak to prostě trošku rozvolni, oni neuhynou.
Fifi
tak supr, vaši mají očkování rozjetý.
domecek a kouzelny prostredi snad zabere na nejvetsi spliny
no jako nemít tenhle poklad, tak už mi fakt asi švihlo. právě pro debilitní lidi. Omlouvám se, že jsem se neozvala zpátky, ale kdyžs volala, dělala jsem psí konzultaci po telefénu a pak už jsem musela švihat s večeří pro nás, čoklidy, domácnost a pak šup brzo do péří, páč já vstávám chvilku potom, co jdeš spát. ale dneska se ozvu.
čajdo
neda se to ofotit? my treba musime poslat kopii vysledku
tady nikdo právě nebude chtít nic jinýho, než to co jim kdo řekne, víš? prostě každej si udělá test sám a je na jeho zodpovědnosti, zda řekne pravdu, nebo ne, dovedeš si asi představit tu míru zodpovědnosti ve společnosti? Ono jde oproti předchozí době v podstatě o houno, nezmění se nic, jako když to nikdo netestoval, alě mě séře ta debilitnost toho, jak se to dělá, páč pak to nedává vůbec smysl. Pravdu řekne jen nějaký procento zodpovědných a ti druzí kterých bude většina, to rozhodně nenahlásej, když jim nic nebude. Takže je to úplně o ničem a nezmění se nic, lidi budou umírat po stovkách, zdravotnictví se vysype a……. tadáá.