Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak včera u nás pomrzlo ráno,tak jsem dala vycházku mezi polama,pejsani měli běhací náladu,tak jsem jen šla a nemusela vymýšlet zábavu,cvičení,nic-juchů
v práci odpo od jedné do skoro půl desáté..
dnes na 12,00-což nemám ráda-jednak mi na to nic nejede,takže pokud mě nikdo nehhodí autem tam,tak pěšky-a když si vezmu,ža vstanu v půl osmé,nasnídat,skoro na hodinu ze psama,kdy se s něma snažím jít rychle,cvičit,hrát,tak aby n¨měly co nejvíc pohybu/práce,takže venku fakt valím,pak dom,trochu doma něco udělat aza 2 hodiny po vycházce pěšky do práce,kde být 10 hodin-to je prostě úlet
ale i když mě někdo bere autem,tak od těch 12-málokdy na odpo končíme v 9,protože přecenění/inventura/úklid větší,chystání akcí-prostě věčně končím dýl,a ono dnes třeba autem tam i zpět-ale skoro dest hodin v práci je prostě dost…
no nic…
to mě prvních 3-4hodiny bylo blbě-od nervů,jak su furt vystreslá at dělám rychle a bez storen,tak prostě na omdlení,bušení srdce,motání hlavy-fuj,hnus,prostě 4 hodiny mě valilo v hlavě,bože asi omdlím,bušení srdce-a co když nebudu moct dejchat?
paráda…pak to nějak přešlo,le…
vyloženě nebyl důvod,proč by mě mělo být tak blbě-nikdo mě za nic -ehm v práci-nezdrbal,žádnej průser,nic…
takže nevím prostě
normálně tyhle stavy mívám,když už je toho na mě moc,ne druhej den v práci po volným víkendu…
nic no
ráno ze psama cvičící vycházku-taneční+házení hračky,
pak dohadování s Martinem,prostě normální dopo u nás…
nevím no
-k testování
u nás jednou týdně,já v pondělí vytření tyčinkou nos,pak se to dalo kamsi do čehosi-máme k tomu návod,i mi o vysvětloval vedoucí,ale já su debil,tak to nechápu,návod je na nástěnce,vytíráme si to sami,ale pak ten zbytek,dělá vedoucí,+se čeká 15 minut,jak to dopadne,je u toho furt vedoucí-čárky jak u testu na těhotný-všichni negativní,
kromě oho výtěru-to nám nikdo nedělá,tak je u toho vedoucí,podvádět se tak dle mě nedá….
podepisujem čestný prohlášení,
pokud někdo má někoho v rodině,je ten člověk v karanténě,ostraha si taky dělá testy,ale tam nevím popdrobnosti,oni nejsou naši zaměstnanci…
Kachna-děkuju moc za krožky,popruhy,karabinky,včera jsem do půlnoci dělala vodítko,s toho hnědýho popruhu,s Dafinina obojku nylonovýho s topasovým vzorem stahovák-má tam přezku+původní kroužek,aby to měla na nestahování+dva kroužky-na stahování,kdyby začala blbnout kvůli psům,nebo autů,tak ju rychle přpnu na stahovák
+šnůrky jsem si přidala na reflexní šátky,co mají jako vestičky-ty cípy mají až na záda,takže mini vestičky mají
takže děkuju moc:D
jak je Martínkovi?
PetraK-přeju Ti at je ti brzo líp,a kdybych pro tebe mohla něco udělat,udělám
ale ….jestli je to kvůli téhle celkové situaci tak to nevím….
mě to celý sere…
dnes jsem koupila za 50kaček roušky a jednu jsem vrazila zákazníkovi,protože jsem řekla zástupkyni,že ho bez roušky prostě NEOBSLOUŽÍM,TAK JSEM MU JI KOUPILA,
A K CHLAPOVI JSEM MĚLA PŘEDNÁŠKU,JAK SI MŮŽE ZAPOMENOUT RESPIRÁTOR,ROUŠKU,A JESTLI MU TO NENÍ VŮČU NÁM BLBÝ?
MY MUSÍME OBSLUHOVAT I LIDI BEZ ROUŠEK,BEZ NIČEHO…MIMOCHODEM.TO SI TY NAŘÍZENÍ NA OBCHODECH MŮŽOU STRČIT DO PRDELE,KDYŽ TY LIDI MUSÍME OBSLOUŽIT TAK JAKO TAK,MY DEST HODIN V RESPIRÁTORECH,A OBSLUHUJEM LIDI BEZ NICH,PŘÍPADNĚ VĚTŠINA TO MÁ POD MOSEM,MA BRADĚ-TOTO MĚ STRAŠNĚ SERE,PÁR LIDÍ JSEM ZDRBALA,KDYŽ SI ZAE-SUNDALO NÁHUBEK,OLÍZLO PRSTY,PŘES TO,ŽE JSEM JIM NABÍDLA,ŽE JIM SÁČEK RÁDA ROZDĚLÁM,A AT SI PRSTY NEOLIZUJÍ,VĚTŠINOU ŘEKNU,ŽE SI TY RESPIRÁTORY MŮŽEM VŠICHNI SUNDAT TEDA,A DEZINFEKCI HODIT DO ZÁCHODU,
JAKO-X LIDÍ ŘEKNE,JÉ JAK V TOM MŮŽETE BÝT,JÁ BYCH V TOM NEVYDRŽEL/LA
a nevydrží v tom ani ddeset minut v obchodě…
lituju,že nemám salamistickou povahu Martina+mých kolegů
Martina ohledně Žeryka+peněz+práce
nástup mu prodloužily o týden,ale hlavně,že si kur.. MUSEL pořizovat tiskárnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+teda drahej dárek máti,blb jeden
jasně očkovali se psi,ale s tím se počítá
měl nastoupit 15 ted po neděli,a zase se mu to prodlužuje,tvl,on snad nenastoupí…
pazoura od Žeryka mě bolela ještě včera-a to jsem tam skoro nic neměla
dnes jsem na něj zařvala,že rozhodně nejde na terasu do půlnoci si házet hračku,a letěl dom jak blesk a leží na posteli,má po jídle venku jsem s něma byla ještě v noci,takže není třeba mu do půlnoci házet hračku venku…
a kolegové-kdyby jim tam všichni chodily bez roušek,a slintaly jak dogy tak je jim to jedno,jen já se furt vytáčím-jééé já su taková krááááva-tak si zešložitovat život….
takže Peti,přeju TI,at tě depka brzo přejde a říkej si
seru na to,-stejně s tím nic neudělám……já se taky budu snažit….
ach jo,před rokem jsme byly s Martinem na výletě v Miloticích-vlakem,ze psama,po cyklostezce….
a ted prd-kolem baráčku hezky,by mě štréchlo…
Denny-krásný zvířatka vodní máš:-)