Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak volný víkend za mnou
včera ráno očkování psů v jiném to okrese,
takže i přes moje brzké vstávání-v 6ráno,jsme zase vyjely pozdě a byly-světě div se až druzí!!!!Martin to zas obkecával celý ráno…
no,potvrzení jsme měly,po cestě kolem lese jsme si v lese udělaly vycházkový kolečko s hooodně pařezama-Dafi v extázi,běhala jak šílená,celou dobu i do kopce,tak jako fakt by mě zajímalo,co jí v tom Blansku v tu středu bylo,že se tak táhla,bych to chtěla vědět pro příště…
no nic
u lese obr zamrzlé pole,tak jsem neodolala a dala jsem si měnší rovnou stopu po x měsících s rukavicemi místo předmětů,pak jsem Žerykovi hodila párkrát hračku,tak že ji musel hledat,a vycházka v mrazivém slunci ze štastnými chlupatci byla za náma,na veterině jssem nechala Dafině ostříhat i drápy,sama to sice dělám,ale je to pro mě dost nervák…
v Bučovicíh jsem přidala vycházku kolem výloh obchodů,to když šel Martin nakoupit,a hurá dom,
doma to psi prospaly do večerní vycházky na uklidněnou,kdy jsem si dala vycházku při západu slunce k vysílači kousek a zpět,a pak ze sousedkou z rohu od zastávky,která se byla projít jsem si to zopakovala,probraly jsme zajimavá témata,škoda,že paní nehce občas sse mnou ven,už jsem ji říkala víckrát,prý chodím dost rychle,no,kdo kopca du pomalu,a po ranní se občas sotva plazím…
dnes ráno jsem si Dala s Dafi kratší stopu opět na zamrzlým poli,
s Žerykem čtvereček,at zaměstná hlavu,a pak koleečko obvyklé lípa-kolečko v lese kolem obrázku a od hájenky dom,v lese Dafi pařezy,Žeryk trochu potahal klacky,slunce svítilo,ptáci zpívaly,a tak jsem se rozhodla na dvoře kam slunko valilo fest na terasu nachytat vitamín D,sedla jsem na karimatku na terasu na stůl,šupla tam Maxe-a protože jsem na podzim nestihla otrimovat-dlouho zarůstal,pak už byla dost zima,a oni bývají s Betty přece jen víc na dvoře/zahradě,tak by se to rodčům nelíbilo,že by byl nakrátko v zimě
takže ted mega tlustá těžká chlupatá kula je z něj-fakt masakr
tak jsem na něj vlítla ze všema hřebenama,kartáčema,hrabičkama,furminátorem,a vším,a tak bedýnka chlupů z něj byla,tak něco jsem i stáhla pryč,no otrimuju trochu za pár týdnů,zkrátila jsem ještě srst na tlapkách,mezitím se mi tam narvala Betty,tak tu taky čísnout,meztím Nori -kočka,tak tu taky furminátorem+kartáčem,-jednu chvilku jsem česala 3 zaráz a to se sobec užárlenj Betty snažila bud Maxe,nebo Nori nenápadně odstrčit….:D
pak jsem teda vyčesala,vykartáčovala i mou dvojku,a sčastná,že se nechcou česat i slípky:Djsem zalezla dom…
Žeryk mezi česáním chytal déčko na křesle na terase,a Dafi řvala na zahradě…
-budu ju mít na kšeft,budu ju pronajímat jako sirénuz,sanitkám,hasičům a tak-ona ječí,i když vidí Maxe-otevře hubu a ječí….je to fakt masakr…
je hysterka po mě ani jí to nemůžu vyčítat:D:D:D
po obědě,kdy s náma spala Dafi-a Žeryk se šel podívat na postel,a zae odešl na pelech-by mě zajímalo,jestli si ten včerejšek nějak pamatoval?
jsem si dala trošku čtení a zase vycházku při západu slunce ,na konci s troškou chůze u nohy pro Dafču,a kroky,otočky pro Žeryka,
Fifi-jo s Žerykem jsem se už uklidnila,ale…..
já chcu,chcu,chcu,chcu a dupnu si ještě!!!!normálního psa příště
já vím,že za to nemůže,
každej jsme nějakej
já su taky pěkně labilní,takže já mám co říkat…
ale
nejsu napravovatel zkažených psů
na to si mylslím,že musí mít člověk sebevědomí,avěci kolem v pořádku,ne že bude mít kolem věci v prdeli a ještě si další naloží…
nejsu masochista….
-a nebaví mě furt si říkat-ber ho takovej jakej je,on za to nemůže,on se nezmění,se s tím smiř
jako jo,všecko o vím,ale neskutečně mě to sere,
snažím se furt v práci,snažím se i jinde a často nemám sílu se snažit ještě i tam,kde bych logicky očekával klid a pohodu….
no jo a neber si věci osobně-4 dohody-já vím…
-jo jinak jak si psala o tom zdražování-tak zdražuje se fest a čím dál víc,to se ti nezdá,to tak je…
Kachna-tak at máš termín co nejdřív a at jste negativní,
my se budem testovat v práci každej týden…
Černejčaj-tak si sežen ten obleček maskovací,a můžeš si trajdat kde chceš,kdy chceš,jak chceš:D:D:D
dnes si byla někde?
nebo ty špačky máš u baráčku?