Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak já včera zjištovala u Dafi,jak to má s těma nohama,
    takže nakonec dědiny,po cyklostezce dolů-jsou tam 2 lavičky-nahoře a dole,tak na obě se drápala,pak navrch,to běžela zase k těm lavečkám,tam jsem párkrát hodila hračku přes mírný svah na původní cestu,takže fakt musely oba hledat,tak si pořádně začmuchali,pak zase kousek dolů po původní cestě,přejít na novou a navrch,zase chvilku hodit hračku a dom,takže se zdá,že dobrý,když běžela do kopce i s kopce a sáoala se na lavky,původně jsem chtěla jít pěšky do Bučovic,že by nás tam Martin vyzvvedl autem a hodil dom,ale pak jsem si vzpoměla,že su bez respirátoru,a že můžu vlastně venčit jen v tom katastru?
    no,tak nic,šla jsem dom,ale delší vycházka za náma,psi proběhlý+trochu cvičení měly
    my pak sjely na chvilku do města-zverimex,drogerka,trafika a dom
    Martin vyrobil merunkový koláč,odpo šel ze psama on,pak zase házel Žerykovi,já házela Dafině chvílu doma-ponožku,kartáč,prpisku a tak….
    no a večer jsem šla chvílu s Dafi
    Martin sledoval Jílkovou-to je šílenej pořad toto…
    dnes odpo
    ráno deštivo/blátivo,tak jsem se vrátila ze zahrady,že v tom sněhublátuvodě to nedám,a šla jsem s otrávenýma psama,protože mokro,clhko,všude zima-a mokrý nohy
    tak s otrávenýma psama jsem se táhla s Žerykem 3 metry za mnou k rybníčku a zpět…

Denny-a Denny je tu:-)
    a háravku má…tak at to proběhne v klidu,já už včera vážila Dafču,je nějaká širší…ale u ní to dělají chlupy,teda,má kolem krku největší límec,pak kolem boků,pak to má kratší,tak vypadá jak lev s hřívou…
    Kachna-takže očekáváte chorobu doma?
    Černejčaj-co žačka?
    PetraK-jak toto chytil?od jiné kočky?