Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Bryvecir vespolek.
Mayo
Ale ne, dedulka Dorinek, to slo teda rychle. 🙁 To je mi moc lito, hladim na dalku po tapce, drz se. Uz ho nic neboli, diky, zes ho nenechala trapit a diky vet, ze prijel. Lokis snad postupne na kamose zapomene a prestane ho hledat. Nebo mu mas v planu poridit partaka? Ja jinou moznost nemela po smrti Agatky a psychickym propadu Bazusaka…
Mirko
rosím tě,jsem se cHTĚLA ZEPTAT UŽ VÍCKRÁT,KDYŽ TEDA CHCI ODEHNAT CIZÍHO PSA-TAK JÁ VĚŠINOU DOST NAHLAS ŘVU NA NĚJ
DO TOHO NA MĚ ŘVE MARTIN AT NEŘVU,JÁ ŘVU NA MARTINA AT MĚ NECHÁ BÝT…
ehm,takže hlas důtaznej,nebo klidně i řev vzteklej?
Ja hlavne kdyz rvu, tak to je durazny, vztekly a mam pritom vnitrne nastaveno, ze vetrelec fakt neprojde. Nejecim hystericky. Zvysuju hlas ve stylu tak pod, ty mrcho, ja ti ukazu, jen to zkus. I moje rec tela je asi jasna – a psi tohle dobre odhadnou, jestli to myslis vazne nebo jen jecis. Ke rvani M. se vyjadrovat nebudu, bych ho odvelela povelem TICHO nebo flakla voditkem. 🙂 Jen podotykam, ze nemam rada hystericky scenky pri setkani se s cizim psem, takze nervu nejak pravidelne a casto. 😀
Esusova
Myslím, že toho přes den moc zatím nenaspí, buď, že to berou jako prázdninovej provoz a čekají, kdy se objevíme a nebo hlídají, jak nejsou až tak ještě zvyklý tam být . Ale jinak v pohodě. Takže šécko eremy milej Džeremy
Ale to je dobre, ze secko eremy. 🙂 I ten spanek casem psiska vyladej – jsou ted pres den jen v baracku nebo maji moznost venku choditi?
zaprasila jsem si tričko tak, že jsem si ho musela prostě vyprat.
Njn, kdyz jsme na kecaci zime, musis se pokecat. 😀
A propos, Ruzice se pokecala dneska smulou z modrinu, ma na boku takovej peknej pryskyricovej slinc. Sakra, nekde jsem kdysi cetla, co s tim? Neco studenyho na to? Nepamatujete si to nekdo???