Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Buran vás zdraví 😀 😀 To jsou ftipný rána – vstanu polovoblíknu se, musím zatopit v kamnech, pak se umeju, pak ustelu, pak pometu, pak se přiřítěj ohaříci, tak je pomudlám, dneska jsme stihli i „cvičení“, dovoblíknu se, popadnu sváču, nakapu nám každýmu lektvar, rozdám odpustky a mažu ven škrabat auto. Aspoň, že hmlisto dneska vela nebolo. Enem trochu.

Fifi
    jooo, hádanka dorazila – bude v pátek

Ted mi stoupnul tlak, neb sousedovic malamutka
    tvl, ty lidi fakt mají hlavu jen kvůli suchu v krku, to je na odstřel.

Ale to jste dobre vymysleli. Nez se nervit v Prazici… Jaky to je, premiera dojizdeni a ohariku v domecku, vsecko eremy
    No já už tady na to prostě nemám, bych musela ty lidi kosit kulometem nebo co, neměla bych ani kam se psama jít. Dojíždění – když odmyslím ty příšerný mlhy v úterý a ve čtvrtek, zatím celkem cajk. prostě vstávám v pět 😀 😀 – to neznáš, tydle hodiny 😀 😀 . Čoklidi to zvládaj, ale mají dycinky enormní radost, že jsme se vrátili 😀 😀 , nezvykli si ještě úplně, ale rozhodně to není nějaká trága. Myslím, že toho přes den moc zatím nenaspí, buď, že to berou jako prázdninovej provoz a čekají, kdy se objevíme a nebo hlídají, jak nejsou až tak ještě zvyklý tam být . Ale jinak v pohodě. Takže šécko eremy milej Džeremy 😀

nemaj radi ty primitivy.
    jak já jim rozumim!! 😀

černej čaj

ta vincentka je fakt supr-doporučeno i od ORL doktorky, takže do toho jdi. Můžeš si ji koupit – tu tekutou – klidně i v Penny, tam jí mívají, nemusíš ani do lékárny

asi mam zabavu na pristi tydny, virtualne chodit po cestach projitych
    to je myslím supr nápad!!!!!!!!!!!

mas to uplne super krasne napsany 🙂
    prilozila sem ti tam obrazek

joo, supr, jdu se podívat a asi to vydám v pindělí jako druhej článek a píchnu to do aktualit. Sem na sebe hrdobec, že jsem do dokázala připnout úúúplně nahoru, seeeeem žižkovná! 😀

sprejovy desinfekce na ffp2
    a nebojíš se toho, že to něco na gezichtu udělá?

Mirka D.
    ,tak nachlazení fuč-
    tak vida! gratuluju

rychlostní rekord,ale když by chtěl někdo vědět,jak jsem to udělala tak nevím
    to je jasný, jak tě pálí ta desinfekce na rukou, tak s tím mrskáš rychle 😀

no su z tou výzdobou opožděná
    a to já jsem nejen s výzdobou 😀

ale ne umotala jsem si srdíčko z proutí, dokonce dvě, tak jsem to druhý dala sousedce. ať ho vnoučata ozdobí.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.