Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak rýma pápá…
    a ty hrče už taky nebolí,tak nachlazení fuč-uf,byl to zážitek,těch prvních pár dní být v práci,i když v ne. volno,ale v so. jsem furt smrkala a včera taky,a jak jsem si po každým!smrkání dezinfikovala ruce,tak mě dneska úplnně krvácely,
    děs
    mám svůj první rychlostní rekord,ale když by chtěl někdo vědět,jak jsem to udělala tak nevím,dělat rychle se snažím vždycky-jednak kvůli měření,pak kvůli tomu,že nás je na směně málo,tak at ti další stíhají vybalit/uklidit…
    jako dnes,když říká zástupkyně-no,doufám,že nebudu muset na kasu často,
    já-jo,si pohnu…,protože vím,že ona má ještě spoustu jiné práce…,
    ale stihly jsme všechno,vedoucí mě hodil dom ,a jsem ho pobavila,když sem nad kasy doplnovala sáčky ze žvýkačkama,a abych se furt nenatahovala,tak jsem je doplnovala v kleče na pásu-po zavíračce,ne před zákazníky…
    no su malá no…
    a jedné paní sem zachránila andulky od hladu-hledala pro ně krmení-který nevedem,tak jsem jí řekla,že bud může počkat do desíti do noci,a že jí dám něco od sebe…hahaha vtip,
    a nebo,jestli má doma jablíčko,kousek dětskýho piškotku,mrkev?tak to že jim může dát…
    tak byla ráda,prý si myslela,že má doma krmení,a zjistila,že nic…

PetraK-no respirátory-v obchodě-pod nosem,nebo si to i sundají,když se na něco ptají,dost jich to má pod nosem,ve městě skro nikdo,v dědině to neřeším-to se přiznám,že ani já ne-fakt tam moc lidí nechodí,na zastávce to máme
    stejně je můžem jen upozornit!!!!!!!!!!!!!i ochranka a musíme je obsloužit-tak s tímto nařízením si můžou….
    výzdoba-hele já su dobrá-máme krásný zajíčky+milion dekorací v práci+umělý kvítka
    tatkovi jsem vzala velikonoční balíček,at má podsisáka
    beru mu i k Mikuláši,at má podsisáka,
    na hřbitov jsem vzala narcisku,doma na velikonoce něco snad mám?-se musím mrknout
    takže bych jako sundala rolničku a šišky ze dveří+vázi s větvema vánočníma co mám venku+u bráchovi fotky květináček s větvičkou a šiškama-Koníky by z mé šiškové výzdoby měla radost…
    no su z tou výzdobou opožděná

Černjčaj-tak to se nadřeš s paní…:D
    jinak jo,přes všcky ty nesmysly na puse,když se celý den mluví,tak je to na nic-i pro mě jako zdravýho člověka bez astma,alergie a tak,jak v tom celej den melu pntem k tomu dost nahlas,tak vyschlej krk,ale líp se mi dýchá přes respirátor

Fifi-teda drsný z malamutkou,brrr
    kurna,co bys dělala,kdybys je potkala venku?
    Denny-se s náma nebaví?nebo moc práce?