Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

PetraK-tvou včerejší depku plně chápu,a ted nehci aby to nevyznělo škodolibě!!!!
    ale su ráda,že v tom nejsu sama-zdůraznuju,že to fakt nemyslím blbě!!!!!
    jen mám ve svým okolí pocit,že to všichni zvládají,jako,jo štve je to,už skoro rok,bez léta-zákazy,příkazy,jako,že to všecky sere-všecko zavřený,furt se musí něco dodržovat,ale jinak jsou v pohodě,jako,že sou lidi spíš naštvaný,než že by z toho byly psycho,takže si jako připadnu jako výjimka,mezi všema…
    tak su ráda,že jsme aspon 2
    já sice neměla takovou depku jak ty včera,ale být u nás ve čtvrtek v noci po odpolední,tak by ses dost divila,a nejen ty-toho psychiatra bych fakt potřebovala,se někdy chovám jak blázen….
    -jinak,my se směly sejít z holkama ze čtyřlístku na narozky-sejít a na vycházku do přírody-a nic z toho…
    -tak taky mě to netěší,v práci tím,že se prodlouží karanténa,tak zase budou směny navíc,
    a třeba to bude dost úlet u zdravotníků a tak,když bude každej 3 týdny doma…
    jako v karanténě,tak su zvědavá,kdo bude léčit,protože hodně se to nosí dom z práce,zdravotní sestra to chytla od muže…
    dnes tu mlha,tak jsem šla chvílu ze psama,obíhačky stromů hodně a kousek po dědině a dom,hodilo by se mi,kdyby Martin řekl,hele není ti dobře,já su celý dny doma,tak budu chodit ze psama já a na dýl-no hahaha-jde s něma tu svou nromoš venčící trasu,a denně v noci,případně ve dne sedí 2-3hodky na terase,kde si bud hraje s Žerykem,nebo,když je to v noci,poté co mě přiveze z práce,tak Žeryk 2 hodiny bečí doma,že chce jít za ním-se zblázním z obou