Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

Černejčaj-děkuju,ještě,že to není v létě…
    včera jsem dopo ležela,snažila se vyležet trochu tu rýmu,
    kapky co mám do ucha-nosu,zabírají fantasticky!nikdy jsem tento typ neměla,taky každý dlouho zabíraly,+kapky do ucha třeba po 4-5dnech,tyto zabraly hned včera-v pátek dopo jsem dala prvně,takže v práci jse furt smrkala,posmrkala jsem 3km papírových utěrek,furt jsem si teda potom dezinfikovala ruce,ale ucho nebolí,
    a rýma se spustila,takže rychlst teda,
    v práci včera deset hodin,na kase,a večer chystání dopeku a úklid,kolega valil na 9vítku vlak,takže pak jsem tam zůstala já a vedoucí,stejně jak v pátek-to mě fakt nebylo dobře,jenže inventura menší,takže kolegové šli na devítku vlak a já do půl desáté-nevýhoda,toho,že nedojíždím,jako chápu,že by někde musel čekat půl hodiny,což je blbost,ale v pátek se mi to teda nehodilo,ale tak půl hodina navíc přežít šla,akorát já počítala minuty do odchodu….a pak slyšet-chvílu před koncem-budem dýl,je inventura,nebylo úplně ono:-)
    včera byl na směně vedoucí,tak mě bral dom,tak to bylo dobrý
    za odměnu jsem mu nacpala sítku pomerančů,že teda at má vitamíny,když nechce sladkosti,pomeranče se mi snažil xkrát narvat dveřma různýma zpátky,ale vysvětlila jsem mu,že nejím pomeranče at si udělá džus:-)
    dnes volno
    ze psama jsem šla ke křížku kousek dolů a zpět,a sice jsem nešla úplně daleko,ale dost jsem cvičila,abych je psychicky-fyzicky unavila,
    takže Žerykovi pachovací čtvereček+aporty,+přivolávačky,kroky,couvání,sedni,lehni,vstan
    a Dafině to stejný,bez čtverečku,ale za to k s obíháním stromů,at se vyběhá trochu,protože Martin s něma chodí kousek,že je bláto..
    vyperu a budu hajat…
    perličky z práce
    zákaznice-jsem se bála,že od vás dostanu metlou,když to mám všechno v jednom sáčku
    já-ne,mě to nevadí,a smetákem,bych vám nedala,nikam pro něj nepudu,já bych si vzala tu červenou tyčku-dělítko mezi nákupy:D:D:D
    včera -2 zákazníci se shádaly,kdo si měl dát dělítko mezi nákupy a storno,
    vedoucí-vzadu-vy se s těma lidma moc serete,když si nedají zarážku,prvního zastřelíte,druhej to za něho zaplatí:D
    včera kolega:Mirečko pohn si,at nezdržuješ zákazníka
    zákazník-já nikam nespíchám,já su tady radši než doma,já mám doma tak strašnou svinu,já bych ju nejradši zabil
    já-tak snad,jste si ji vzal dobrovolně,ne?nebo vám ji přidělil národní výbor?
    on-ne,mě byla přidělena…
    kolegyně -vysoká štíhlá-se mnou včera třepala za ramena ve skladu,takže se mě třepala hlava jak tomu pejskovi v autě co jedíval vzadu u okýnka:D,pak mě objala a říkala-prosím,tě uklidni se,ty seš naše,ty nikam nepudeš:-)