Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Fifi-já si prostě tak představuju,že bych jako došla a řekla-hele,já su sice pomalá-prostě su,no
a v každé práci jsem vždy byla
ale dělám to pořádně,ale jestli se vám to nelíbí,tak to řeknětě rovnou,protože já nebudu x týdnů chodit do práce s tím co bude
jako,je fakt,že jsem to říkala i vedoucímu,on je teda hodnej,říkal,že je se mnou spokojenej,že mu nevadí,že dělám pomalejc,ale vedoucí má svý nadřízený,že
a já říkala vedoucímu,že nevím,co dělám blbě,že su pomalá,nevím
no a ono furt poslouchat-hele máš nejmenší čas….
taky nic moc no…
prostě uvidíme co z toho vyleze
ale nevidím to dobře
a jelikož vím,jak je to okolo z prací,tak jako nic moc představa,a dojíždění do Brna do fabriky,kde by to bylo jednak na směny,jednak na rychlost,většina fabrik pásovka…
Martin říkal,že ty testy do práce někteří neudělaly,že bych to asi taky nedala….tak nevím no
jako dopr….jak kdyby si nemohli říct-hele je pomalá,ale pečlivá-tak ji dáme pokoj
přece,kdybych se mohla zrychlit,tak to dávno udělám
jo když su jednou za čas rychlejší,nebo se hodně o rychlost snažím,tak mi chybí peníze+storna…
s mým třesením ruk to je taky na nic,jak se mi fakt hodně klepou ruce,tak prostě člověk šáhne jinam na jinou klávesu//tlačítko a storno je na svěě
a hláška kolegy-v pondělí-před všema-jé tobě se tááák klepou ruce…fakt hodně vylepší….
bože asi bych měla začít něco brát…