Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Zdravicko vespolek, nafoukliny. 🙂
Dennyky
Dnes mám odpo schůzku se starostou,
Hele ji, prominentku. 🙂 JEstli to s fotkama klapne, tak gratulire, vyznamnice vyznamna. 🙂
Esusova
no ale já nemožu nechat ten Domeček jen tak, tam je zapotřebí o ten kotel se starat????
Uvidite, co vecir oznami. Ale kdyz jste mohli dojizdet s chalupy, z Domecku by to taky slo…
Jo no, klistaci hnusaci. Pritom jich tady pres leto bejva minimum, asi maj po mrazech hladicek.
Ptaci tu rvou taky jak protrzeny, kosaci se bijou o teritoria, sykorky okupujou pumpu. Jo a dneska jsem videla a slysela prvniho spacka, docela brzo letos.
Este o jeden zazitek jsem se chtela podelit, docela nebezpecnej. Vcera jsem si smazila panenku a volsky voko – a twe mi explodoval, bouchnul olej na panvicce takovym stylem, ze nemit brejle, jsem bez oka, na krk mi pristaly dva chlistance, tam mam puchejre a spaleninky, pravy rameno komplet nachlistnuty taky, ale nastesti to odnesla mikina. Cim to mohlo sakra bejt? Blbej olej (smazim na slunecnicovym, pravda, tenhle jsem brala nakej hodne obyc, nemeli Vegetol) nebo panev blbne? Maso od reznika, zadna napichanina vodou.