Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Moc díky za přání . U nás teda sucho fčéra při venčení nebylo nikde- leda by šel člověk mimo cesty, to jo. Ale jinak bahnobrodění a psi byli fakt totálně zaprasený, vypadali, jak když běhali po dně čerstvě vypuštěnýho rybníka.
Tak doufám, že dárky dorazily, zbývá už jen Miuča, tak ešivá se aji morafští pošmistři už konečně vycajchnujou a doručej to? Mám radost, že se to líbí 🙂 a že mě přepadnul tendlecten ženijální nápad. Já si včera užila soukromou narozeninovou oslavičku. Páč na Brtnika padla velkoúnava, tak jsem mu štandopéde doporučila zajet do postele, poté co jsme si dali slavnostní večeři 😀 😀 – výbornou pizzu a já si špuntla prosečko. Brtnik nepřerušil naše suchý čtvrtletí, já jo a zcela plánovaně. Hráli jsme si s ohaříkama a pak se spolu koukali na Partičku. Vzhledem k tomu, že jsem k tomu prosečku snědla i kousek čekuládičky a sušený švestky, troufnu si jí s Dennyky do soutěže vo největčí nafouklej pupek na světě. Vypadám, jak když sem ty balony sežrala DVA! 😀
Ano, vazene damy, KLISTE!
KLÍŠTĚ??? TVL TO JE NĚJAKEJ ROBOTICKEJ KLÍŠŤÁK NE? dyk to mělo cípnout kuwa, ne?
Dennyky
Tak mě to docela potěšilo.
a mě je to jednoooooooooooooooo! 😀 😀 Ne, ještě jednou gratulíre , ešče chvíli a béš mít výstavu na Václaváku 😀