Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

Kachna-jasně,v dopise nějak trošku-2-3 třeba?
    není to nezbytný,stahovák mám řetízkovej,spíš chci mít ještě stahovaák normoš popruhovej,protože,když mi Dafča začne psychařit,tak je lepší ju přepnout na stahovák,a popruhový mi přijde takový pohodlnější
    ji nak děkuju předem,ony by stačily i kroužky na klípč třeba,ale destikilovej Kim je dokázal roztáhnout…,tak radši normální

k tomu jrždění-já nalícu v práci+nachodím ze psama,a když jedem nakoupit autem,tak už se mi prostě nehce chodit daleko od auta,chci ho mít co nejblíž obchodů-jako nemusí stát před obchodem,to zas ne,ale třeba dnes-Martin chce nechávat auto u hřbitova,což je už kousek od obchodů,ale HLAVNĚ DO KOPCE!!!!
    a ty já tuze nerada,tak se s ním dohaduju vždycky at zastaví blíž-hlavně na rovině-prostě já to ze svýho pohledu beru tak-pudu 2 krát ven s čoklíkama,většina vycházek tady je prostě do kopce,hlavně když chce jít člověk dál,tak se mě nechce chodit po městě a pak hrrr do kopečka k autu…
    zvlášt,když,kolikrát po tom městě mi to zabere tak hodku a půl-j¨když jdu jednou za čas do města-jídlo pochopitelně nakupuju u nás…v práci
    tak prostě představa-vycházka,pak lítání po městě a další vycházka…brrr
    takže z pohledu okolí-taky-jé ona je líná….
    nebo by mohl někdo říct-ted to beru všeobecně-je mladá,může jít z práce pěšky,však když je hezky a tak….
    nemusí čekat na bus,nebo tak,ale já zas vím,že dojdu pěšky a pak musím ze psama
    že třeba kamoška co bydlí na Klepačově-což od Blanska je kus ,ale hlavně-do kopce:D,tak jde pěšky z práce,protože se chce projít,celej den je v kanclu,a jak dojde dom,tak už by se nikam nedostala,-takže prostě-aspon se projdu
    -a mohla by jet busem
    já jedu busem,protože pak du ze psama,a taky bych mohla jít pěšky….
    prostě nic není černobílý….
    a jo-přiznám,se,že su radši,když můžu jet někam autem,že se nemusím ohlížet za jak dlouho musím být u auta,busu-at už se to týká nákupu,vycházek,výletů…
    -doma,když se jela do města-tak vymýšlení v kolik jet,abych tam nemusela dlouho čekat,abych vše stihla,a když mě ujela 4 tak další bus za 2 hodiny,nebo pěšky…,člověk se zakecal v knihovně,pak třeba ve zverimexu…a mohl jít pěšky…,a nebo vššecko rychle vyřízený,a zas fůra času do busu-protože nikdo neměl nikde čas na kecání….a já ohla jít s plným batohem knížek pěšky…:D:D:D