Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak dnes tu poprchávalo ráno,tak pejsani v bundách,a šup ke křížku z břízou a zpět-mezi stromečkama obíhačky,pak kousek k lípě,po cestě přinášení vodítka a pak dom-Dafině se VŮBEC! nechtělo chodit,Žeryk zas furt válel sudy a tryskal…
doma hlavolamy a jely jsme do města zaplatit popelnice + pséky-1600 kč popelnice za 2 lidi+2 psi,pak koupit mamce knížku k narozkám,mě knížku jen tak-humoristickou od SANDRY POGODOVÉ-HOD SE DO POGODY a prodavačce ve zverimexu knížečku děkovnou s citátama,jelikož,vždycky když jsem po ní něco chtěla zařídila,objednala a tak-jasně,je to její práce,ale i tak,občas jsem hodně urputně stála na svým…a sobotní požadavek na Dafininu bundu-já hele víš jak vypadá Dafina,že?tak bundu na ni-s tím,že Dafina doma,její stará bunda doma,a rozměry nikde…a její tak si vem bundu,vyzkoušej doma a pak zaplat-což sem teda zaplatila rovnou,že….
no tak jsem jí šla dát knížečku citátů,a udělala jsem jí tím radost,že citáty sbírá-tak su ráda,protože vím,že ne každý to má rád,a já váhala mezi vínem,čokoškou a knížečkou…
no,úplně dojatá byla…
ted mám pořádně vysátej všude celej barák,větrám pelechy-snad by jsme mohli chvílu vypadnout všichni ven,at tam zas není hned bordel:D:D:D
Martin dělá oběd+peče koláč
PetraK-no,jenže s tím Žerykem,on tu kočku honí,kdykoliv ju vidí,bojím,se,že kdybych mu házela kolčko,aby si to nespojil-jako-ááá uvidím kočku-proženu ji,a dostanu kolečko…
to sse mi nechtě povedlo u Dafiny,když jsem ji odnaučovala štěkání na psy-tak pak-viděla psa-začala blafat-já ji dala k noze-a ona frrrnk předpisově u nihy,vyvrácená hlava a olíznutí-že jako-a ted musí být pamlsek-protože du hezky u nohy
vlastně si pak už štěkla na psa symbolicky,pak se chystala k noze,nebo už bylo vidět,že vyhlíží povel a po něm volizovačka a vrtění ocásku-někde jsem udělala chybu,nevím přesně v čem-tojsem prostě pokazila,nerada bych aby se mi to povedlo u Žeryka…
jo to jeho vrčení u ležení mě taky napadlo,že to může být,že ho něco bolí,však taky nevím v jakým stavu má klouby,páteř,nic….
s autem taky-nokdo doma u nás autům nerozumí,a žádnýho šikovnýho odborníka na toto nrznáme
Černejčaj-já spala dobře,ale po probuzení mě hrozně bolely záda,zápěstí a loket,já nemusím chodit do práce,at mě něco bolí,mě stačí jít spát:-)
po spaní su vždycky přelámaná
jinak my jsme léta jezdily na nákup s busem,s autem si to užívám,a taky to,že člověk nemusí čekat na bus,nebo hlídat čas a tak…přes hezký měsíce je to fuk,ale přes zimu je to opruz
Denny-tak bezva,že je Františkovi líp,když už řeší blbosti:D
mě teda ti politici vytáčí čím dál víc,nejvíc Blatný,bože to už nikdo nic nebude dodržovat,když to nechá na lidech
kytí krásný