Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Prší, prší jen se leje, jak asi do Domečku pojedeme?
    F autě máme dlaždice
    Já se těšim nejvíce!!!
    😀

a fčéra sem i užila procházení u nás v polích – po asi dvěstěpadesáti letech jsem tam byla. Dvě hoďky jsme si dali a pak jsem to doma vygruntýrovala a pak jsem uďála těstovinovou rychlofku z cibule, česneku, papriky, olif, sušenejch rajčat a kysaný smetany a mooooooooooc dobrý to bylo. Miluju italskou kůchňu, kde je šécko takový hnedle a jednoduchý.

Maya
    i ted zakutat v dochaz
    sem si zakutala a koukám – pět hodin přesčacůch. Tak v pátek se rozparádim, přijdu si na devátou a půjdu domů v jednu!

inspirace
    tss, já chodim bez fuseklí. Ale pravda, zase enem chvilku.

to mas doma? 😀
    hezké že? 😀 😀

černej čaj
    ale napsalas pekne to ze lidem sou blizsi prachy, to zcela jiste. prachy totiz vladnou svetem:D
    jo bohužel a navíc jak píšeš jsou lidi neskutečně líný, budou jezdit půl hodiny dokolečka, ešivá se někde sasrakem neudělá místo, jen aby nemuseli jít kousek pěšky. Hele u nás děti místo aby šli do školy pěšky, mají to fakt kousek, tak jdou úplně stejnou cestu na zastávku tramvaje!!!!!!!!!! V podstatě zpátky 😀 a pak tu jednu stanici popojedou. kdyby šli na druhou stranu, je to vzdáleností a časem naprosto stejně. Lidi od nás objedou blok a zastavěj u Penny, místo aby sešli kopeček , páč to máme fakt za barákem. My jsme jediný, kdo chodí s batohama nakoupit. Jinak všichni jedou ať už do toho Penny, nebo do Lidlu – ten je stejnej kousek, jen na druhou stranu. Prachy a lenost především, to je motto dnešních lidí. A pak si pustěj běhací pás u televize jako kolegové tady 😀 místo toho , aby šli ven. A to mají psa!! Jenže ten je chudák v kotci zavřenej a ven se s ním jde na zelenej čtvrtek a jednou za století. Poooomooooct!

ze proste ti kdo nejvic breci podle me nejsou nejohrozenejsi skupina tim vypadkem.
    s tím souhlasím, tady u nás bude z kolegů mááálokdo z nejohroženější skupiny a v dobře chřipek -nevím, jak teď, ale v době chřipek se normoš každej půltej 😀 protože napsat každej druhej je nedostačující 😀 – valil normoš do práce, protože přece nebude na nemocenský, to by na tom byl bitej. Takže……. asi tak.

My bychom třeba ale starý auto nemohli mít. Brtnik je sice velešikovnej, ale v tomhle neorientovanej natolik, aby to šlo. Apak taky ano, to má Dennyky pravdu, je to trochu nebezpečnější, než auto nový.

Mirka D.
    no,mě to s tou Norinkou taky štve,že se odstěhovala vedle

jo to Ti rozumím. No a Žerda nešel naučit, aby se krotil, nebo prostě třeba i oddělovat nějak. Teď už asi ne, to už je jasný. Hele já několikrát do Taliprda vlítla jak do hodin, když to přeháněla, na Štajna se taky zahulákalo, když tu hru moc rozjel. I teď jim to občas pískám, když se mi zdá, že to některej z nich moc rozbalil. A to i na Mousese, pochopitelně, páč on zas naopak vytahuje drápy a útočí ze zálohy. Možná – zkusit klasický přesměrování – to taky dělám,a ke paradoxně u Mousese, jak se rozjede mrsknu mu plyšouna a von ho zadáví, zakousne, zahrabe v něm drápama a upustí š´távu. Tak kdyby se Žerda rozjel, resp. dneska už spíš v momentě, kdy by jevil o Norinku zájem, tak dát mu do hry kolečko na provázku, aby si honil to kolečko a nechal Norinku být. Třeba by se to časem obrousilo?

Žeryk ležel a furt povrčával,tak nevím teda proč…má těžkej život..
    nemůže mít namůžený tělíčko z toho lítání ve sněhu? jsou psi, který si takhle komentujou kde co, i to, že je něco bolí.

Fifi
    . A bahno potom
    tak bahno už tetkon teda. Skončilo období čistejch psůch.
    A Troldíkovi ať dobrůtka na klouby neješn večer šmakuje ale i pak ráno pomáhá 😀 chtěla jsem najít tu debilitní reklamu, ale nezadařilo se mi 😀

Jako vloni, fakt tam zalejzaj pipi maly se schovavat na noc
    🙂
    u nás sýkorky okupujou džuznu ve zdi od garage a taky tudle jedna načihovala do budky, možná tam i bydlí. Já už si kolikrát říkala, proč přes zimu to ptactvo nevyužije ty budky taky. tak možná někteří ano.

Dennyky
    Ešusová světlo na chalupu
    ty si šikovná! Tim si svítíš v obývačke?