Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

Černejčaj-ale tak víš jak to má Martin z utrácením,
    u něj to není,že by to bylo pod jeho úroven,u něj je to,že,když už tak už a at není auto furt na opravě
    a on tím,že má barák plnej věcí-co kdo dal,teda než se koupily nový křesla a sedačka,koberec a postele,tak i tak zbytek starej,a třeba stěna v ložnici se loupe…
    tak už toho má dost,a když něco kupuje,tak chce aby to bylo pěkný-teda ted sem to myslela u nábytku,ne u auta,tam pochopitelně na novým netrvá,
    a jinak u hodně věcí říká-at je to drahý,hlavně,že to vydrží a kupuješ to jednou za čas tak co,no a u dárků to má tak,že drahý,že….
    jako zase lakomej není,
    a řídí se holt heslem-když už tak už
    třeba u Dafi ten obleček-kup kloidně drahej to nevadí,když sem tu sváma řešila ten postroj-tak taky-klidně vem ten za 1000kč,to nevadí…když to bude kvalitní…
    ted nevím kde sehnat obyč kroužky na obojek,chci si udělat stahovák,vždycky jsem kuppovala kroužky v BK v kovomatě,ale tady mají jen kroužky na klíče,nevíte,kdy by mohly prodávat normální kovový kroužky?
    chci na Dafinu stahovák,a na tak malý psi se nedělají…
    ve čtvrtek odpo navíc…
    jak má člověk víc volnejch dní u sebe,tak mu tam vrazí směnu…
    sem mměla mít původně ve čtvrtek směnu,místo toho jsem dostala za týden v sobotu odpo,a dnes ve čtyři odpo tel,že kolegyni zavřely školku…
    no co už…
    dívaly jsme se s tatkem ted večer na sladák romantickej:D
    Moje krásná učitelka s Tomem Hanksem,a Julií Roberts

Černejčaj-tím,neschvaluji Martinovo utrácení,ale u auta mu do toho moc mluvit nemůžu,až je bude kupovat,protože jezdit/řídit to bude on,že…
    ale tak jasný,že mě by stačilo nejlevnější,at to dojede k PENNY a k vlaku a hotovo,zvlášt Martin stejně autem nikam moc nejezdí,že se jezdit bojí
    ale zase já nebudu řidič tak mlčím
    ale jako ojetina to bude určitě,se občas dívá po bazarech a tak…
    jinak s dojížděním na kole seš hustá,to já bych nedala…

Petrs01-gratuluju k testu:-)))
    Fifi-my by jsme zítra měly jít platit psy a popelnice,popelnice jsme vždy platila 300kč na půl roku na osobu-tak uvidíme jak to bude ted
    tak fajn,že Troldíkovi chutná na kyčličky medicína
    Žeryk večer snědl granule a maso,a na jabko se tvářil,že je otrávený
    -tak sýkrky se zabydlely v pumpě-rto jsou šikulky,ale aby se jim tam něco nepřihodilo
    já kontroluju ty lojový koule,co jsem dala ptáčkům ven,a teda nikdo to nikde nejí…mají to bez sítky i na té bříze u křížku