Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
no k těm dětem-sice je teda nemám,ale když prodávám věci na ně-míváme v non foundech+plínky,výživy a tak,občas něco kupuju Kryštůfkovi+jsem dělala při rekvalifikaci prodavačku v TESCU textilu 14 dní i v dětským-tak to je prostě drsný ty ceny,když si člověk vezme,že dítě rostě,jasně dost věcí se dá zdědit-je li od koho+bazary,ale i tak…
Černejčaj-no,nevím,kde jak se pohybuješ,ale,já dělala v KOKRU,kde ty ženský-děti,rodiny,všecky okolo z dědin,zahrady,zvířectvo,autem jezdily,že se jinak blbě dostávaly-byly tam směny noční,nebo do noci,a já vlastně kvůli tomu musela skončit,protože na noční jsme končily ve 2-3 ráno,takže bud sem u jedné kolegyně čekala na vlak na první vlak!a ona kvůli mě nespala,nebo jsem čekala v Nesovicích na nádru na první vlak,nebo jsem přespávala u kolegyně v Nemoticích,a z Nemotic dom ,druhej den-ty noční jsme měly teda jednou za 14 dní na pekárně,a nevycházely na to vlaky,busy…
a ty platy tam byly hoooodně nic moc….za to,že se tam fakt člověk natahal,nadřel,v zimě..+hromady hodin,další známý co mám v okolních fabrikách,tak ty prachy tam taky žádná hitparáda….
+z těch dědin se prostě bez auta nikam nedostaneš-pokud neděláš na jednu směnu,ale hodně fabrik jede 2směnný provoz…
a k nám+Kojátky,což je kus za Černčínem,-jako,že to už je pěšky prostě blbost-tak třeba tyto 2 dědiny jezdí stejnej bus-a ve všední den je poslední bus v 18,00
a ve svátek a víkendy v 19,00 večer-takže dojíždějí z odpolední mají smůlu