Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

PetraK-no,mě to s tou Norinkou taky štve,že se odstěhovala vedle,ona se Žeryka bojí,dnes jsem ji v náruči donesla do kuchyně,a za chvíli prskala,že chce ven,tak jsem ji pustila k rodičům
    popravdě,nevím,jak bych to řešila,kdyby vedle nebydlel a nevzali si ji,prostě nevím…
    dnes volno,tak ráno delší vycházka ze psama,nasněžilo trochu a je kolem nuly,ale fučí,tak jsem to vzala rychle svižně do kopce k hájence,a pak po lese,bundy psí doma,tak,že se zahřejem pohybem,tak do kopce rychle v lese nefučelo,tak kolečko kolem obrázku k Nevojické vyhlídce kus,pak kolem obrázku zpět,směr k lípě a kousek za velký pole na Uhřice aod lípy dolů dom.
    V lese nikdo nikde,a ticho,klid,tak to má na vycházce vypadat.
    doma si zalezly ležet-Žeryk teda hladem,že granule samotný jest nebude,jabko taky ne,banán ne…
    no k večeři se jim vaří maso….
    Žeryk ležel a furt povrčával,tak nevím teda proč…má těžkej život..
    Maya-ty respirátory v obchodě mě teda štvou,zákazníci zase pohoda,a my se v tom budeme x hodin potit,+asi se to dost prodraží-mám teda veleradost…

Petrs01-no,vím,že i někde v nemocnici nechodí sestry praviddelně na testy,protože kdyby byly pozitivní tak kdo už by tam dělal,že,a k pacientům chodí v rouškách,štítech….