Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
PetraK-děkuji za pochvalu,fotku na příští Vánoční přání nevím…ty 2 psiska na tom kmeni?nebo s tím slunkem?
nebo všichni 3?bez Maxe?fakt nevím
jo,přetahovaná+házená-dnes jsem to vytunila i o Bettynu,na konci vycházky-
na dvoře-přetahuju se Žerykem,házím činku Dafi a do toho dělám s Betty kroky,otočky,packy…:-)
no dnes v práci naprosto pohodová směna-teda takhle čekat 20 minu v -15 nic moc-napřed na autobusáku,pak u obchodu,ale hodnej pan vedoucí,hodná koolegyně a na mezisměnu druhá hodná kolegyně-co víc si přát?
nic už
ráno pečení,pak kasa-málem mě umrzly nohy…,pak trochu vybalování a pak šupky hupky dom,dojel tatka
no a my si s Martinem daly vycházku ze psama-kus ke křížku s břízou,pak přes pole,k lípě,od lípy dozadu kolem velkýho pole k lavičce-Dafííí,najdi lavičku!kde je ta lavička?lavička!
a frrrnk-šedá pidi šmouhá valí k lavičce a zpět:D
no a pak od lípy dolů-zase hledání lavičky-takže trysk+blbnutí doma
a pak za poslechu Vojty Dyka,poté co mi donesla kartáč kulatej dřevěnej štětinovej tak kartáčování na klíně
Vojta Dyk má překrásnou písničku s Táničkou,akorát je to anglicky,musím k tomu najít překlad…
Žeryk má protestní hladovku-protože není maso…
Martin jde ve čtvrtek na ten pohovor,dnes se mu ozvali
tak snad to vyjde,akorát bručí,že tam nebudou moc velký peníze…
tak jsem ho ukecávala k nám do obchodu,ale prý by to nedal ze zádama+se nehce dohadovat ze zákazníkama…
Maya-tak at s nohou dopadne co nejdřív a co nejlíp!
jo kočka je Norinka*hubená,původně Martina,ale pak se odstěhovala k rodičům,andulky by jí ani nevadily,ale bojí se Žeryka,tak k nám nechce chodit:-(
Černejčaj-hlášku s černou listinou sem taky nepochopila,mě si teda v práci nechají…su ráda,v pátek mě tuhla krev v žilách-no prý to na mě bylo vidět…