Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak jsme byly ráno nakoupit-každej zvášt-Dafince teplou novou bundu-nebudu čekat až zhubne,lojový kole ptáčkům,který jsem jim zapoměla vzít ven,psí sporty,když ted ušetřím stovku měsíčně:-)
    no a jak jsem dojela dom,tak jen převlíct bundu,nakrémovat psům nohy,dát bundy-at se nemusím omezovat,tím,že je jim zima,a šupky hupky ven
    hezky k lípě-do kopečk se ta šedá potvora táhla,ale od lípy valila,obešli jsme tam velký pole.který je zakončenou pidi lavečkou s povelem-Dafíku,kde je lavečka?to jsou vždycky trysky:-),pak jsem jim asi 5 krát oběma nahlas řekla-já su tááák ščastná!!!-pole,všude pole,slunko,třpytivý sníh,i teplo trochu-tam,kde bylo slunko,jinak v 8 ráno -11,ale jinak zima jak v mrazíkovi,
    3 oříšky pro popelku hadr!
    krása nesmírná!
    pak jsme to vzaly do lesíka-Dafi předníma opřená o pařez,Žeryk valil 3 metrovej klacek a -před náma velí stádo srnek-no nikdo ze psů si ho nešiml,Dfi když má pařez,nevidí,neslyší,Žeryk s klackem totéž-myslivec by nevěřil!:D
    no,pak jsme daly kolečko v lese kolem obrázku a od kolem hájenky,od hájenky dolů,na dvoře jsem házela Dafičinku-a druhou rukou se tahala s Žerykem o kroužek na vodítku za střídávého volání-drrržžž lumpá,drrrržžž ho,a přinééésss,činku,přines,honééém,honéém a drrržžžž hooo-a pochval jsme taklhe blby asi 10 minut-Dafi nosila jak blesk-u ní zázrak-je vidět,že dlouho jsme si venku nehrály
    a heč to ještě neuvidíte,co jsem dnes viděla-děvčata já prvně v životě viděla úppplně zblízka LIŠKU!JAK JSEM ŠLA K LÍPĚ,TAK ZA KŘOVÍM SE MIHL OHON,LIŠČÍ A PAK FRNK KOLEM NÁS NA DDRUHOU STRANU PŘES POLE,DAFI JEN ZABLAFLA-PŘEKVAPENÝ BAF
    PARÁDA-JEŠTĚ 3 OŘÍŠKY A PRINC A JE TO!
    Fifi,ne,Martin,se se mnou nebavil o tiskárně,kdyby bylo po mým tak nemáme doma nic a on tiskárnu potřebuje,aby si nemusel psát texty ručně….
    Černejčaj-užij si výlet,je tam překrásně!