Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Too je ale ziminka, co? Helejte, nevítě někdo náhodou, kdo to má zejtra dovolenou??? Nevíte to? PŮŮJDE SE NA VÝÝÝLET! A taky Mourísek bude moct být v teple.
černej čaj
A kdo dneska VUBEC nespal? Asi tu chcipnu v praci
🙁 taak to je blbý! Přežij to, já to kupodivu v to úterý zvládla v pohodě, i potom výlet na venčení do Kyšic, ale já jsem v tomhle jiná, když přetočim tachometr, jedu nějak dál.
Myslím, že je rozumný to o víkendu odpískat, protože ano, těch mínus šest je denní teplota, to kamarád ještě zatím nezjistil? 🙂
Dennyky
tetkon zas budu dělat chytrou, tak mě klidně nečti 😀 😀 . Ale nenechávám ohařiska lovit ani myše, nic. Lovení je zakázaný všeobecně a platí na všechny tvory. Páč jsou jedinci inteligentní, který by to rozlišili, a pak ti co to maj složitější 😀 . A taky kvůli nemocem teda. Nicméně vražda není povolena v celém rozsahu.
Maya
ad ta haxna – já bych to teda taky – ale ve zcela jiný míře než Petrs – zkoušela rozchodit, protože když se svaly, vazy, chrupavky a kosti nehejbou, tak se to nedostatečně prokrvuje a to je pro hojení taky zapotřebí. Náš trenér říkal, že trošku – malinko přes bolest se jít může – jasně pokud není utrženej vaz a zlomená kost 😀 , to je jiná liga, ale že je jinak zapotřebí, aby tam cirkulovala krev. Určitě bych to ale masírovala nějakou prohřejvací mastí, která tam tu krev taky trochu rozproudí. Zkoušela bych tu nohu ohýbat, hýbat s ní třeba v sedě, sbírat nějakou tu věc, jak říkala kachna a tak.